Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Der Spiegel' schermt met documenten en sms'jes in zaak Ronaldo

Laatste update:

In januari 2010 zou de schikking zijn getroffen. De overeenkomst verplichtte de vrouw ook om de voornamen bekend te maken van alle personen met wie ze over de vermeende verkrachting had gesproken. Ze moest alle documentatie over de zaak vernietigen en mocht tot slot een brief schrijven aan Ronaldo. De advocaat van de stervoetballer zou die vervolgens aan hem voorlezen. De Duitse krant heeft de brief ingezien: de vrouw wijdde zes kantjes aan haar visie op het incident. Ze schreef onder meer over verwondingen die ze opgelopen zou hebben.

De verkrachting vond volgens de documenten plaats op 13 juni 2009 in een suite die Ronaldo huurde in Las Vegas. Dat was twee dagen nadat zijn transfer van Manchester United naar Real Madrid bekend was geworden. Volgens Der Spiegel tonen documenten aan dat de vrouw op die dag belde met de politie van Las Vegas. Ze noemde Ronaldo niet bij naam, maar sprak van een 'publiek figuur' en een 'atleet'. Aan een agent die ter plaatse kwam, vertelde de vrouw dat ze een verkrachtingsonderzoek wilde ondergaan.

Vertegenwoordigers van Ronaldo ontkennen het verhaal met klem. Gestifute, het sportmanagementbedrijf van zaakwaarnemer Jorge Mendes, noemt het artikel 'niets meer dan journalistieke fictie'. "Het vermeende slachtoffer weigert naar voren te komen om het verhaal te bevestigen. De krant heeft het hele artikel gebaseerd op ongetekende documenten, waarin de partijen niet worden geïdentificeerd, op e-mails tussen advocaten waarin Ronaldo niet voorkomt en op een vermeende brief van het zogenaamde slachtoffer, die Ronaldo nooit heeft ontvangen", laat het bedrijf weten in een officieel statement.

Update 27 april 14.37 uur - 'Der Spiegel' schermt met documenten en sms'jes in zaak Ronaldo
Der Spiegel staat nog altijd achter het artikel over de vermeende verkrachting van een vrouw in Las Vegas door Cristiano Ronaldo. Het Duitse blad is in bezit van documenten over de buitengerechtelijke regeling die Ronaldo en de vrouw, Susan K., troffen. In het document gaat Ronaldo schuil onder de naam 'Topher'. Uit een ander document zou blijken dat daarmee aan Ronaldo wordt gerefereerd. "Hij heeft zelf zijn handtekening eronder gezet. Er is geen reden om aan de authenticiteit van het document te twijfelen", aldus het blad.

Bovendien schermt Der Spiegel met sms-berichten tussen Ronaldo en diens advocaat Osório de Castro. Ronaldo kreeg in 2010 een bericht waarin simpelweg '950.000 dollar' stond. "Dat is het bedrag?", reageerde de voetballer. "Dat is hun eerste eis. Dat is 660.000 euro. We accepteren het niet. De onderhandelingen zijn nog gaande." Ronaldo vroeg of het genoemde bedrag 'te veel' was. "Ik denk het. We gaan het naar beneden halen", aldus de advocaat. Ronaldo: "Het moet minder worden!"

Bron: Der Spiegel

Geloof je het verhaal van 'Der Spiegel'?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
6
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
33
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
13
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties