Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Derde veilingronde voor failliet Parma levert niets op

Laatste update:

Bij ieder biedingproces zal de basisprijs 25 procent verlaagd worden ten opzichte van de vorige veiling. Italiaanse en buitenlandse bedrijven kunnen hun belangstelling nu officieel kenbaar maken, zo meldt Parma via de officiële kanalen. De roemruchte club werd een tijdje geleden al failliet verklaard en heeft door de financiële problemen al meerdere punten in mindering gekregen.

Parma kan degradatie alleen in theorie nog ontlopen en lijkt dus af te zakken naar de Serie B. De club mag echter alleen op dit niveau spelen wanneer de nieuwe eigenaar ook een schuld van 74 miljoen euro aflost. De basisprijs van 20 miljoen euro is dus nog lang niet genoeg om Parma in leven te houden.

Update 12 mei 17.44 uur - Tweede veilingronde voor failliet Parma levert ook niets op
Parma staat al een tijdje officieel te koop, maar aandacht trekken van kopers lukt de club niet. In de eerste biedingsronde kostte de Italiaanse vereniging 20 miljoen euro, waarbij in ogenschouw moet worden genomen dat de nieuwe eigenaar ook de schuld van 74 miljoen euro op zich moest nemen. Er werd geen koper gevonden. Dinsdag leverde de tweede ronde weer niets op, voor een vraagprijs van 15 miljoen euro. Over zes dagen begint veilingronde drie en gaat er opnieuw een kwart van de vraagprijs af: Parma kost dan nog iets meer dan 11 miljoen euro, exclusief de schuld, dus.

Update 18 mei 14.36 uur - Derde veilingronde voor failliet Parma levert niets op
Ook de derde mogelijkheid om Parma te kopen, heeft er niet toe geleid dat de Italiaanse club daadwerkelijk in handen is gekomen van een geïnteresseerde partij. Maandag werd de club voor de derde maal aangeboden gedurende de veiling, met een vraagprijs van 11 miljoen euro exclusief de schuld van 74 miljoen euro. Niemand deed een bod, waardoor er een vierde veilingronde zal komen. De startprijs is dan 8,4 miljoen euro.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties