Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Deschamps komt na afhaken Lacazette uit bij debutant

Laatste update:

Op 16 november speelt Frankrijk in De Kuip tegen Nederland in het kader van de Nations League en vier dagen later staat de vriendschappelijke wedstrijd tegen Uruguay op het programma. Martial is voor het eerst sinds maart weer opgeroepen voor Frankrijk. De 22-jarige aanvaller van Manchester United miste onder meer het WK in Rusland, waar Frankrijk wereldkampioen werd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dit zijn de spelers die het Nederlands elftal volgende week vrijdag op het veld kan verwachten in De Kuip, inclusief een teruggekeerde Anthony Martial! Denk jij dat Oranje gaat winnen van 'les Bleus'? #lesbleus #frankrijk #uefanationsleague #oranje

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Deschamps blijft voor het grootste gedeelte vasthouden aan zijn selectie waarmee hij afgelopen zomer wereldkampioen werd. Alexandre Lacazette van Arsenal ontbreekt, ondanks zijn goede vorm, in de selectie van Frankrijk, terwijl ook Aymeric Laporte, verdediger van Manchester City, wederom niet is geselecteerd door de keuzeheer van Frankrijk.

Update 12 november 14.45 uur - Martial en Pogba haken af voor Nations League-duel met Oranje
Paul Pogba en Anthony Martial hebben zich afgemeld voor de komende interlands van Frankrijk tegen Nederland en Uruguay. De twee spelers van Manchester United zijn geblesseerd. Moussa Sissoko en Alexandre Lacazette zijn door bondscoach Didier Deschamps opgeroepen als vervangers. Oranje ontvangt vrijdag in De Kuip Frankrijk in het kader van de Nations League. Momenteel staat de ploeg van Ronald Koeman, met een duel minder gespeeld, op vier punten achterstand op les Bleus.

Update 12 november 17.38 uur - Deschamps komt na afhaken Lacazette uit bij debutant
Alexandre Lacazette, die maandag nog werd opgeroepen vanwege een blessure bij Anthony Martial, heeft zich ook afgemeld bij bondscoach Didier Deschamps voor de interlands die Frankrijk in de aankomende week zal spelen. De trainer heeft snel een vervanger opgeroepen voor de spits van Arsenal en zorgt daarmee voor een mogelijk debuut aangezien Alassane Pléa nog niet eerder in actie kwam voor les Bleus. De spits maakt dit seizoen indruk bij Borussia Mönchengladbach, waar hij in elf Bundesliga-wedstrijden acht keer het net wist te vinden. Naast Lacazette heeft ook Benjamin Mendy zich afgemeld voor onder meer het treffen met Oranje in De Kuip van vrijdag. Hij wordt vervangen door Ferland Mendy van Olympique Lyon.

De selectie van Frankrijk:

Doel: Alphonse Aréola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille)

Verdediging: Benjamin Pavard (VfB Stuttgart), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Adil Rami (Olympique Marseille), Raphael Varane (Real Madrid), Ferland Mendy (Olympique Lyon), Djibril Sidibé (AS Monaco), Lucas Digne (Everton), Mamadou Sakho (Crystal Palace)

Middenveld: N'Golo Kanté (Chelsea), Moussa Sissoko (Tottenham Hotspur), Blaise Matuidi (Juventus), Tanguy Ndombele (Olympique Lyon), Steven N'Zonzi (AS Roma)

Aanval: Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Ousmane Dembélé (Barcelona), Florian Thauvin (Olymique Marseille), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Olivier Giroud (Chelsea), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), (Chelsea), Alassane Pléa (Borussia Mönchengladbach)

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties