Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Deschamps reageert niet en zet Benzema in wachtkamer

Laatste update:

"Het is een moeilijke situatie, zeker wanneer je voor een grote club als Real Madrid speelt. Bij Real spelen alleen maar internationals", vertelt Benzema aan RMC Sport. "Het valt me ook zwaar omdat ik van voetbal houd. Ik speel graag grote wedstrijden en het niveau van de nationale ploeg is erg hoog. Ik heb het altijd als een eer beschouwd om voor Frankrijk te spelen en het stelt me teleur als ik niet bij de selectie zit. Er zijn mensen die beweren dat ik niet van het Franse elftal houd, maar dat is niet het geval."

"Ik ben een grote jongen; als ik niet van de Franse ploeg hield, dan zou ik dat bondscoach Didier Deschamps gewoon vertellen", vervolgt de topspits, die graag de dialoog zou aangaan. "Ik ben een man en ik zou graag een uitleg krijgen. Ik wil weten waarom ik niet word geselecteerd. Ik wil op zijn minst met hem praten. Ik wil dat Deschamps me vertelt wat hij denkt. Tot die tijd maak ik mezelf wijs dat ik om voetbalredenen niet word geselecteerd."

Update 24 maart 21.38 uur - Deschamps reageert niet en zet Benzema in wachtkamer
Didier Deschamps heeft geen zin om Karim Benzema van repliek te dienen. De spits van Real Madrid vroeg openlijk om een verklaring van de bondscoach, die een dag voor de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Luxemburg echter geen zin had om opheldering te geven. "Ik ga nu niet over Benzema praten'', zei Deschamps. "Dat is voor ons op dit moment niet van belang. Voor ons telt alleen de wedstrijd tegen Luxemburg. Voor de staf en de 24 spelers die hier zijn, gaat het alleen daar over.''

Vind jij dat Karim Benzema weer opgeroepen moet worden voor het Franse nationale elftal?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties