Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Destro op weg naar AC Milan: 'Bedankt voor alles, Roma'

Laatste update:

"De jongen weet nu alles wat hij moest weten en nu is het aan hem, om de beslissing te nemen. Morgen geeft hij ons antwoord. Hoe ik me voel? Ik ben optimistisch noch pessimistisch. Hij is er allemaal een beetje door verrast en hij gaat er een nachtje over slapen. Ik denk dat dat helemaal niet verkeerd is", zegt Galliani. Naar verluidt kan Destro zijn salaris verdubbeld zien worden, als hij voor Milan besluit te kiezen.

Dinsdag kwam naar buiten dat Milan 700.000 euro zou betalen om Destro tot de zomer te huren van Roma. Na het seizoen zou de club dan verplicht zijn, de aanvaller definitief over te nemen. Daarmee zou een som gemoeid zijn van liefst 16,5 miljoen euro. "We hebben steeds op een huurdeal met optie tot koop gemikt", was het enige wat Galliani erover wilde zeggen.

Update 29 januari 12.57 uur - Destro op weg naar AC Milan: 'Bedankt voor alles, Roma'
Mattia Destro heeft besloten 'ja' te zeggen op de aanbieding die AC Milan hem de afgelopen dagen deed. Directeur en vicevoorzitter Adriano Galliani verbleef woensdag in Rome en sprak daar met de aanvaller, die op huurbasis binnengehaald moet worden. Hij zei dat Destro er nog een nachtje over wilde slapen en Milan donderdag antwoord zou geven. Nu is duidelijk dat de Italiaan de overstap wil maken: hij bevestigt het donderdag zelf.

"Bedankt voor alles, Roma. Ik kwam als kind binnen en jullie hebben me volwassen laten worden. Nu ga ik naar Milanello voor een nieuwe uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat ik het kan en ben vastberaden het tot een succes te maken. Ik tel al af richting mijn debuut in San Siro!", laat Destro weten via zijn Facebook-pagina.

Ik denk dat Mattia Destro...

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties