Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Deul verruilt Bayern II voor terugkeer op Nederlandse grond

Laatste update:

Deul, geboren in Amsterdam, was in het verleden actief bij FC Volendam en Willem II. In 2010 verkaste hij naar Bayern München, waar hij deel uitmaakte van het tweede elftal. In zijn eerste jaar scoorde hij zes keer in 31 optredens, het afgelopen seizoen was met één treffer in twaalf duels minder succesvol.

Naast Deul gaat Veendam ook de middenvelders Theo Martens (21) en Tom Overtoom (20) van dichtbij bekijken. Eerstgenoemde is afkomstig van Willem II, terwijl Overtoom het voorbije voetbaljaar bij Sparta op de loonlijst stond. Het trio traint mee en zal ook in actie komen in de oefenduels met Jong FC Twente en Jong FC Groningen.

Update 27 juli 23:10 uur - Deul verruilt Bayern II voor terugkeer op Nederlandse grond
Na een proefperiode van vijf dagen kan Boy Deul definitief aansluiten bij de selectie van SC Veendam. De 24-jarige aanvallende middenvelder, die overkwam van de reserves van Bayern München, bewees het niveau aan te kunnen bij de Jupiler League-club en dus bood men hem een verbintenis aan. Deul tekent een contract voor een seizoen met een optie voor een tweede jaar, zo bericht SC Veendam via de officiële kanalen.

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
2
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
12
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
9
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
39
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties