Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Deur Bayern München lijkt op een kier voor terugkeer clubarts

Laatste update:

"Na de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto werd de medische staf om onverklaarbare redenen gezien als de hoofdreden voor de nederlaag", laat Müller-Wohlfahrt weten. Dat het niet botert met coach Guardiola moge duidelijk zijn, want de 72-jarige clubdokter houdt het voor gezien. In het kielzog van Müller-Wohlfahrt vertrekt ook de rest van de medische staf: zoon Kilian Müller-Wohlfahrt, Peter Ueblacker en Lutz Hänsel.

Müller-Wohlfahrt wordt in de medische wereld gezien als een autoriteit op het gebied van sportblessures. Hij was al sinds 1977 werkzaam voor Bayern München, dat met verbazing reageert op de mededeling van de arts. "Wij wisten hier helemaal niets van", zegt perschef Markus Höwick tegen Sport1.

Update 17 april 11.50 uur - Bayern München bevestigt vertrek legendarische clubarts
Bayern München heeft vrijdagochtend een persbericht uitgegeven over het plotselinge vertrek van Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Der Rekordmeister bedankt de legendarische clubarts voor jarenlange trouwe dienst en is op zoek naar een opvolger. Bij de komende wedstrijden zal dokter Volker Braun, die al werkzaam was bij de club, op de bank plaatsnemen.

Update 22 april 17.50 uur - Deur Bayern München lijkt op een kier voor terugkeer clubarts
Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt is vertrokken bij Bayern München, maar voor de vermaarde clubdokter lijkt de deur altijd op een kier te staan voor een terugkeer. Dat blijkt uit woorden van sportief directeur Matthias Sammer. "Iedereen weet dat wij een fantastische relatie hebben met Müller-Wohlfahrt, dat had ik persoonlijk als speler ook al. We zullen ook altijd een fantastische relatie houden, maar op dit moment kan ik nog niets zeggen over een terugkeer", aldus Sammer tegen Sky.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
345
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties