Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Deze week nog geen beslissing over bestuur Heerenveen

Laatste update:

De krant meldt dat de commissie haar bevindingen binnenkort voorlegt aan het stichtingsbestuur en het zou kunnen dat er opnieuw personele veranderingen worden doorgevoerd binnen de leiding van Heerenveen. Er zijn 'scheve gezichten' ontstaan over het functioneren van de one tier board, een bestuursmodel met daarboven voorzitter Jelko van der Wiel.

Van der Wiel staat zelf niet ter discussie, aldus de ochtendkrant, maar moet zich op 'communicatief gebied' wel verbeteren en er zijn ook vraagtekens over de taakverdeling tussen de uitvoerende en niet-uitvoerende bestuursleden en de manier waarop Heerenveen commercieel wordt geleid.

Robert Veenstra besloot in 2013 te vertrekken nadat supporters en sponsoren weinig vertrouwen meer in hem hadden. Veenstra moest een flink tekort wegwerken bij de club en saneerde hevig. De club raakte echter zijn identiteit kwijt en intern was er sprak van een angstcultuur, zo stelde een onderzoeksrapport destijds. Veenstra wist bovendien geen verbinding te leggen tussen sponsoren en supporters en maakte zich schuldig aan 'onhoffelijk gedrag'.

In december 2013 ging Heerenveen met een zogenoemd one tier board verder, waarvan Van der Wiel de voorzitter werd. De nieuwe uitvoerende bestuurders werden Wim Dijk (commercie), Hans Vonk (technische zaken) en Ben Takkenberg (zorg voor supporters en vrijwilligers en veiligheid). Als nieuwe toezichthoudende bestuurders gingen Egon Diekstra (commerciële zaken), Geert Pieter Vermeulen (financiële zaken) en Jaap Schuurmans (technische zaken) aan de slag.

Update 11 augustus 10.00 uur - Deze week nog geen beslissing over bestuur Heerenveen
Voorlopig zal nog niet duidelijk worden of de dagelijkse leiding van sc Heerenveen mag blijven zitten. Dat zegt Anne Hettinga, voorzitter van het stichtingsbestuur bij de club, tegen de Leeuwarder Courant. Jos Vaessen en Lense Koopmans evalueerde in de afgelopen periode het functioneren van het nieuwe bestuursmodel bij Heerenveen en bracht advies uit. Het duo zou de problemen willen oplossen zonder mensen de laan uit te sturen; een crisissituatie zoals in 2013 zou voorkomen moeten worden.

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties