Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Di María meldt zich in Qatar voor medische keuring

Laatste update:

De Argentijn kan een vierjarig contract tekenen tegen een jaarsalaris van elf miljoen euro per jaar. De transfersom zal niet 40 of 65 miljoen bedragen, zoals eerder door verschillende media werd beschreven, maar een bedrag van 63 miljoen zonder bonussen. Verwacht wordt dat Di María zich maandag of dinsdag in Parijs meldt voor het zetten van zijn handtekening in het Prinsenpark.

Di María stond een jaar geleden ook al in de belangstelling van PSG, maar vanwege de restricties van de Financial Fair Play-regelgeving kwam het niet tot een transfer en vertrok hij voor omgerekend 75 miljoen naar Manchester United. In dienst van de club van manager Louis van Gaal kwam de linkspoot tot 4 doelpunten en 12 assists in 32 officiële wedstrijden. Zijn contract loopt nog vier jaar door.

Ibrahimovic
Na de wedstrijd tussen PSG en Olympique Lyon om de Trophée des Champions, die met 2-0 werd gewonnen door de hoofdstedelingen, ontstond er op social media onrust over Zlatan Ibrahimovic. De aanvaller zou gezegd hebben dat hij mogelijk zijn laatste wedstrijd voor PSG heeft gespeeld, maar daar is volgens Jérôme Touboul niets van waar. "Ibrahimovic heeft nooit gezegd dat dit zijn laatste duel zou zijn. Hij blijft bij PSG en is nog altijd erg ambitieus", laat de woordvoerder weten via zijn account op Twitter.

Update 2 augustus 22.42 uur - Di María meldt zich eindelijk in Qatar voor medische keuring
De transfer van Ángel Di María van Manchester United naar Paris Saint-Germain staat op het punt van voltooiing. De aanvaller heeft zich inmiddels gemeld in Qatar, waar hij een medische keuring zal ondergaan. Wanneer daarbij niks afwijkends wordt geconstateerd, tekent de Argentijns international maandag of dinsdag een vierjarig contract in de Franse hoofdstad.

Hé, wie hebben we daar! Angel Di Maria in Doha voor een medische keuring! #psg #mufc #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Moet Manchester United tevreden zijn met een transfersom van 63 miljoen euro?

Meer nieuws

Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties