Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Diego Maradona met succes geopereerd aan navelbreuk

Laatste update:

Maradona wilde vrijdag in eerste instantie gewoon weer terugkeren naar Mexico om zijn werk als trainer van Dorados Sinaloa weer op te pakken, maar die vlieger gaat niet op. De Argentijn is sinds sinds september coach van de club. Op de clubwebsite meldt Dorados Sinaloa dat Maradona voorlopig absent is vanwege problemen met zijn gezondheid. Zijn taken worden zolang overgenomen door een van zijn assistenten.

Het is niet voor het eerst dat Maradona met gezondheidsproblemen kampt. Afgelopen zomer had hij na de 2-1 overwinning van Argentinië op Nigeria op het WK nog medische verzorging nodig nadat zijn bloeddruk was gedaald. Maradona loopt bovendien al bijna het hele seizoen met een wandelstok vanwege artritis in beide knieën. In het verleden kampte hij met een drugs- en alcoholverslaging, en in 2005 ondering Pluisje nog een bypassoperatie om zijn obesitas tegen te gaan.

Update 5 januari 7.46 uur - 'Maradona is in orde en heeft ziekenhuis verlaten'
Diego Maradona heeft het ziekenhuis in Buenos Aires alweer verlaten, zo melden diverse Argentijnse media. Tientallen journalisten verzamelden zich voor het ziekenhuis waar Pluisje werd behandeld nadat hij een maagbloeding zou hebben gehad. Zij hoopten een glimp op te vangen van de voetballegende en zagen hem in zijn auto stappen. Zijn dochter Dalma Maradona heeft op Twitter laten weten dat het goed gaat. "Hij is in orde", schrijft ze.

Update 13 januari 10.10 uur - Diego Maradona met succes geopereerd aan navelbreuk
Diego Maradona is met succes geopereerd aan een navelbreuk, een verdikking van de navel. De advocaat van Pluisje, Matias Morla, laat via Twitter weten dat de voorziene operatie zonder problemen is verlopen. "De chirurgische ingreep van Diego Maradona is beëindigd. Dank aan God dat alles goed is verlopen", schrijft Morla. Maradona moet in ieder geval nog tot zondagmiddag in het ziekenhuis van Buenos Aires blijven.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
50
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties