Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Directe transfer van Thorsby naar Italië 'gaat 'm niet meer worden'

Laatste update:

Thorsby werd deze maand door Sampdoria al voorgesteld als aanwinst voor komende zomer, wanneer zijn contract in Heerenveen is afgelopen. De Friezen hopen hem echter nog voor het sluiten van de winterse transferperiode te verkopen, om zo nog wat over te houden aan hem. Volgens Hamstra heeft Thorsby gedurende het proces op eigen houtje besloten om naar Italië af te reizen en dat schoot bij de club in het verkeerde keelgat.

"Sampdoria had ons een brief gestuurd waarin stond dat ze interesse hadden in Morten, maar ze hadden geen bod gedaan", aldus Hamstra. "Toen Morten bij mij kwam om toestemming te vragen naar Italië te gaan voor de onderhandelingen met Sampdoria, heb ik daar geen toestemming voor gegeven. Dat hij toch in het vliegtuig is gestapt en vervolgens belde dat hij later wilde aansluiten in ons trainingskamp vind ik teleurstellend."

Thorsby bereikte evenwel een akkoord met Sampdoria. "Daar ben ik niet teleurgesteld over. Maar wel over het feit dat hij twee dagen niet op komt dagen. Je hoort gewoon op je werk te komen, ik kan ook niet zomaar twee dagen wegblijven van mijn werk", stelt de technisch manager. Thorsby was dit seizoen in twaalf competitieduels goed voor vijf treffers en twee assists namens de huidige nummer tien van de Eredivisie.

Update 31 januari 20.19 uur - Directe transfer van Thorsby naar Italië 'gaat 'm niet meer worden'
Morten Thorsby maakt het seizoen af bij sc Heerenveen. De Friezen hoopten de middenvelder op de slotdag van de transfermarkt nog te verkopen aan Sampdoria, om zo nog wat aan hem over te houden. Sampdoria zou naarstig op zoek zijn geweest naar een club om Thorsby aan te verhuren, maar dat is niet gelukt. De transfermarkt is in Italië om 20.00 uur gesloten en zodoende stapt Thorsby in de zomer transfervrij over naar Sampdoria. Een directe transfer 'gaat 'm niet meer worden', aldus technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen tegenover de Leeuwarder Courant.

Het terugzetten van Morten Thorsby naar de beloften is een goed besluit

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties