Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Directeur bevestigt onderhandelingen met FC Groningen

Laatste update:

Veldwijk wordt momenteel door KV Kortrijk verhuurd aan Aalesunds FK. De spits beschikt in België nog over een contract tot 2020, maar komt door blessureleed en aanvaringen met de trainer niet echt aan de bak bij Kortrijk. Vorige maand was Veldwijk nog in beeld bij Vitesse als opvolger van Ricky van Wolfswinkel en daar had hij wel oren naar. De Arnhemmers opteerden uiteindelijk voor Tim Matavz als nieuwe aanvalsleider.

Groningen biedt de 25-jarige Veldwijk wellicht een nieuwe kans in de Eredivisie. Jans kent de aanvaller nog van hun gezamenlijke periode bij PEC Zwolle in het seizoen 2015/16: toen werd hij door Nottingham Forest verhuurd aan de Blauwvingers. Onder Jans speelde Veldwijk 33 competitieduels, waarin hij 14 keer scoorde. Daarvoor speelde de enkelvoudig international van Zuid-Afrika voor FC Volendam, FC Utrecht, FC Dordrecht en Excelsior.

Groningen houdt serieus rekening met een vertrek van Mimoun Mahi en hoopt daarom snel een nieuwe aanvaller te kunnen presenteren. Eerder deze week maakte Bryan Linssen al de overstap van Groningen naar Vitesse. "Deze week hopen we nog een aanvaller te presenteren. Daarna is de portemonnee ook leeg", liet algemeen directeur Hans Nijland woensdag weten aan Voetbal International. Tegenover het Dagblad van het Noorden wil de bestuurder niet ingaan op de naam van Veldwijk.

Update 7 juli 16.40 uur - 'Eerst werd ik gebeld over een of andere Iraniër en nu is het Veldwijk'
Algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen wil niet bevestigen dat de club in de markt is voor Lars Veldwijk. Donderdag meldde het Dagblad van het Noorden dat technisch manager Ron Jans en trainer Ernest Faber naar Noorwegen zijn gevlogen voor een gesprek met Veldwijk, die door KV Kortrijk wordt verhuurd aan Aalesunds FK. "Eerder deze week werd ik nog gebeld over het feit dat we in gesprek zouden zijn met één of andere Iraniër en nu is het weer Veldwijk. Ik ga op geen enkele naam in. Dat zou zeer onverstandig zijn", aldus Nijland tegenover dezelfde krant. Hij doelt vermoedelijk op de Iraanse spits Mehdi Taremi, die op weg zou zijn naar Nederland en aan Groningen wordt gelinkt.

Update 8 juli 22.24 uur - Directeur bevestigt onderhandelingen met FC Groningen
FC Groningen en KV Kortrijk zijn in onderhandeling over een transfer van Lars Veldwijk, zo heeft technisch manager Matthias Leterme laten weten aan RTV Noord. De aanvaller speelt nog tot het einde van de maand op huurbasis bij Aalesunds FK in Noorwegen en zijn contract in de Pro League loopt nog door tot de zomer van 2020.

Lars Veldwijk is een goede spits voor FC Groningen

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
2
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties