Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Directie NAC solidair met fans: 'Een nederlaag voor het voetbal'

Laatste update:

De twee kemphanen moeten het in hun twee wedstrijden echter wel doen zonder uitpubliek: de burgemeesters van Tilburg en Breda hebben dinsdag besloten geen bezoekende fans toe te laten. De bestuurders zijn tot dit besluit gekomen vanwege eerdere ongeregeldheden tussen supporters van beide clubs. Aangezien er niet genoeg politie beschikbaar is om het gebeuren in goede banen te leiden is heeft men er voor gekozen geen uitpubliek toe te staan om ongeregeldheden te voorkomen.

De twee wedstrijden die uitmaken of Willem II al dan niet degradeert staan voor donderdag 19 en zondag 22 mei op de agenda. De eerste ontmoeting van het tweeluik wordt in het Rat Verlegh Stadion gespeeld, waarna in Tilburg de beslissing valt.

Schorsingen
De confrontaties met Willem II zullen aan de neus van Manchester City-huurling Enes Ünal voorbij gaan. Hij kreeg maandag een rode kaart in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Eindhoven en is voor twee wedstrijden geschorst. Ronnie Stam, die eveneens rood kreeg, is wel van de partij: FOX Sports meldt dat zijn rode kaart geseponeerd is.

Update 17 mei 20.21 uur - Directie NAC solidair met fans: 'Nederlaag voor het voetbal'
In navolging van de fans zal ook het personeel en de directie van NAC Breda het uitduel bij Willem II van komende zondag niet bijwonen. De supporters zijn niet welkom om ongeregeldheden voor te zijn. "Wij gaan met onze supporters de wedstrijd in het eigen stadion vanaf het scherm volgen", zegt directeur Justin Goetzee in een reactie aan BN De Stem. Hij noemt het besluit om geen uitfans toe te laten bij beide duels in de nacompetitie een 'nederlaag voor het voetbal'.

Play-offs 1/2
Willem II
3 - 1
NAC Breda
Een verstandig besluit

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
10
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties