Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Dirk Kuyt krijgt meteen basisplaats bij Quick Boys-rentree

Laatste update:

Kuyt botste onlangs met clubtopscorer Yordi Teijsse, waarna de Katwijkse club besloot om de spits weg te sturen. Door deze beslissing kampt Quick Boys nu echter wel met een spitsenprobleem en Kuyt gaat dat proberen op te lossen door zelf de voetbalschoenen aan te trekken. De voormalig speler van onder meer Feyenoord en Liverpool traint al weken mee met de selectie van de amateurclub en staat waarschijnlijk zaterdag tegen Jong FC Groningen al op het veld.

Quick Boys heeft dit seizoen nog alles om voor te strijden aangezien de club zijn zinnen heeft gezet op promotie naar de Tweede Divisie. Dat kan door kampioen te worden, of door een periodetitel te winnen en daarna via de nacompetitie promotie af te dwingen. De Katwijkers kunnen zich in het restant van het seizoen echter geen fouten meer veroorloven aangezien koploper Spakenburg op het moment vijf punten meer heeft.

Update 7 april 13.53 uur - Dirk Kuyt krijgt meteen basisplaats bij Quick Boys-rentree
Dirk Kuyt zal zaterdagmiddag meteen in de basis staan bij Quick Boys, zo meldt Omroep West. De voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord en Liverpool neemt het in de Derde Divisie met de Katwijkers op tegen Jong FC Groningen en hoopt met zijn ploeg de hoop op promotie levend te houden. De basisplaats van Kuyt gaat ten koste van Max van Steen, die de afgelopen weken in de punt van de aanval stond.

Denk jij dat Quick Boys dit seizoen gaat promoveren?

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
14
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties