Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Dit speelde een tijd geleden en wordt nu ineens opgerakeld'

Laatste update:

Zondag, toen SC Cambuur een oefenwedstrijd tegen De Graafschap afwerkte, zat de 23-jarige Bakker op de tribune. Cambuur zou 'een kerel' willen aantrekken voor het middenveld en daarvan lijkt Bakker het slachtoffer te worden. Hij krijgt echter de kans op promotie naar FC Groningen, dat het dit seizoen prima doet en in hem een nuttige aanvulling ziet voor selectie van Erwin van de Looi.

Bakker praat maandagmiddag met SC Cambuur over de overstap, bevestigt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp aan de krant. FC Groningen zou Género Zeefuik graag willen betrekken in een deal met de Friezen. De 23-jarige spits komt sinds anderhalf jaar uit voor FC Groningen, maar scoorde pas 7 keer in 32 optredens. Zijn contract loopt na dit seizoen nog twee jaar door.

Update 14 januari 21.25 uur - 'Dit speelde een tijd geleden en wordt nu ineens opgerakeld'
Erik Bakker is niet op weg naar FC Groningen, zo verzekert zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp. "Er is helemaal geen gesprek over een ruil van Bakker en Genero Zeefuik en op dit moment speelt er niets rond Bakker", verzekert de belangenbehartiger aan het Friesch Dagblad. Algemeen directeur Gerald van den Belt ontkent het bestaan van een gesprek. "Dit soort scenario's, waarbij spelers mogelijk kunnen worden geruild, wordt wel eens besproken. Maar dit is iets dat een tijd geleden ooit speelde en nu ineens wordt opgerakeld", zo benadrukte de sportbestuurder van de Friese club.

SC Cambuur kan zich het vertrek van Erik Bakker permitteren

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties