Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Doelwit van PSV alsnog dit weekeinde naar Nederland'

Laatste update:

Brands overwoog aanvankelijk om zelf naar Qatar te vliegen om de huurovereenkomst van de 23-jarige Lestienne te beklinken. Hij heeft de handtekening nodig van Hitmi bin Ali Al-Hitmi, maar de eigenaar van Al-Arabi geeft vooralsnog niet thuis en dit weekeinde is er volgens de bovengenoemde krant ook niemand van de club uit Doha 'bereikbaar'. Daarom blijft Brands thuis.

Het Eindhovens Dagblad meldde eind juni dat PSV een mondeling akkoord met Al-Arabi had bereikt en de Belg zou al medisch gekeurd zijn door de Eindhovenaren. Als Al-Hitmi nu ook zijn fiat geeft, kan Lestienne voor één seizoen worden gehuurd met een optie tot koop. PSV hoopt dus ook nog de komst van de twintigjarige Pereiro eerdaags af te ronden.

Er ligt al een akkoord op tafel met Nacional en de Uruguayaan heeft zelf al aangegeven naar Eindhoven te vertrekken, maar zaakwaarnemer Francisco Paco Casal ziet zijn cliënt liever naar FC Porto gaan en ligt derhalve dwars. PSV heeft Casal al gevraagd om naar Eindhoven te komen om de laatste hand te leggen aan de onderhandelingen en komende maandag vliegt Pereiro met de voorzitter van Nacional waarschijnlijk naar Nederland.

Pereiro gaat PSV minimaal zes miljoen euro kosten: een initieel bedrag van vier miljoen, in de winter een bedrag van een miljoen en volgend jaar zomer het resterende bedrag van een miljoen. Daarvoor krijgt PSV tachtig procent van de transferrechten in zijn bezit. Nacional behoudt twintig procent van de transferrechten en heeft naar verluidt een doorverkooppercentage van vijf procent afgedwongen.

Update 11 juli 18.11 uur - 'Doelwit van PSV alsnog dit weekeinde naar Nederland'
Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International sluit Gaston Pereira hoogstwaarschijnlijk maandag in Frankrijk bij de selectie van PSV aan. De club uit Eindhoven heeft alsnog bericht gekregen dat de aanvaller uit Uruguay onderweg is. Het is de bedoeling dat Pereiro zondag in Nederland een medische keuring ondegaat en, als alles goed verloopt, maandag met Marcel Brands naar Évian vliegt.

Hé, Gastón Pereiro op het vliegveld van Montevideo! #psv #zondag #keuring #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
14
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties