Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Doelwit van PSV ontbreekt in wedstrijdselectie van Hamburger SV

Laatste update:

PSV zocht al een tijdje naar een linksback en die zoektocht intensiveerde na het vertrek van Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt. PSV zette de afgelopen weken in op het kopen van de verdediger. Bij de club wil niemand bevestigen of al sprake is van een akkoord met HSV. Afgelopen weekend was het standpunt van PSV nog dat naast koop ook huren een optie is, als het niet lukt om met HSV over de prijs overeenstemming te bereiken.

HSV speelt zaterdag een duel met FC Augsburg, waar Konstantinos Stafylidis onder contract staat. De Duitse club wil de Griek graag naar Hamburg halen. Zodra HSV verzekerd is van zijn handtekening, kan Santos de gang naar PSV maken. De deal met Stafylidis komt echter niet rond voordat de Duitse clubs dit weekend tegen elkaar gespeeld hebben, waardoor PSV nog even in de wachtkamer zit.

Update 19 augustus 16.42 uur - Doelwit van PSV ontbreekt in wedstrijdselectie van Hamburger SV
Hamburger SV lijkt rekening te houden met een vertrek van Douglas Santos naar PSV. De linksback ontbrak zaterdagmiddag in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Augsburg. PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad al een persoonlijk akkoord met Santos. De krant verwacht dat de Braziliaan spoedig afreist naar Eindhoven om zijn transfer af te ronden, al is het onduidelijk of PSV en HSV al rond zijn.

Een goede keuze van PSV?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties