Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: D'Onofrio ontkent definitieve miljoenendeal met Real Madrid

Laatste update:

De krant schrijft niet hoeveel Real Madrid gaat betalen, maar TyC Sports ging begin november uit van een transfersom van twintig miljoen euro exclusief drie miljoen aan variabelen. Als die informatie klopt, dan wordt de twintigjarige Palacios na Pablo Aimar, Lucas Alario en Javier Saviola de duurste uitgaande transfer ooit voor River Plate.

Clubs als Paris Saint-Germain en Manchester City toonden eveneens belangstelling, maar Palacios heeft dus gekozen voor Real Madrid. El Temple gaat een contract tekenen tot de zomer van 2024 en wordt de eerste aankoop onder de nieuwe trainer Santiago Solari.

Palacios maakte in november 2016 zijn officiële debuut voor River Plate. De tweevoudig A-international van Argentinië speelde nog geen vijftig wedstrijden voor River Plate, maar wordt desondanks gezien als een van de grootste talenten van zijn land. Zijn contract in Buenos Aires loopt momenteel nog tot medio 2021 door.

Update 16 november 11.12 uur - D'Onofrio ontkent definitieve miljoenendeal met Real Madrid
De transfer van Exequiel Palacios naar Real Madrid is nog niet rond, verzekert voorzitter Rodolfo D'Onofrio van River Plate. Eerder meldde Marca dat er een akkoord was bereikt tussen beide clubs over de middenvelder; met die deal zou minstens twintig miljoen euro gemoeid zijn. Palacios zou een contract voor vijfenhalf seizoen kunnen tekenen, dat ingaat vanaf januari 2019. "Hij is nog niet verkocht", benadrukt D'Onofrio echter in gesprek met América TV. "Maar het klopt dat Real Madrid interesse heeft."

Betaalt Real Madrid te veel voor Exequiel Palacios?

Meer nieuws

Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
7
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
16
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
27
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties