Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Donovan zet zich over teleurstelling heen en pakt opnieuw record

Laatste update:

"Ik snap niets van die uitspraken", reageert Donovan in Amerikaanse media. "Ik denk dat ik net als de anderen goed heb getraind. Ik ben een van de beste spelers van de Verenigde Staten geweest en dit maakt mij dan ook een beetje boos. Als ik het gevoel had dat ik een uitverkiezing niet verdiende, had ik ermee kunnen leven, maar dat is nu niet het geval."

"Als je naar mijn prestaties op het veld kijkt, dan denk ik dat ik het niet alleen verdiende om te worden opgeroepen, maar ook om mee te gaan naar het WK", vervolgt Captain America, die drie Amerikaanse WK-records in zijn bezit heeft: meeste WK-duels (12), meeste WK-minuten (1.095) en meeste WK-doelpunten (5).

Donovan zegt verder 'teleurgesteld en gefrustreerd' te zijn: "Ik ben een mens en ik wil op een WK spelen, maar ik blijf kalm en respecteer de beslissing. Ik denk dat ik het verdiende om erbij te zijn, maar moet nu een bittere pil slikken." Donovan speelde in zijn carrière voor onder meer Bayer Leverkusen, Bayern München en Everton.

Update 26 mei 09.32 uur - Donovan zet zich over teleurstelling heen en pakt opnieuw record
De teleurstelling bij Landon Donovan was groot, toen hij door bondscoach Jürgen Klinsmann buiten de selectie van de Verenigde Staten werd gelaten voor het WK dat aanstaande is. De aanvaller van Los Angeles Galaxy reageerde echter op de juiste wijze; tegen Philadelphia was hij goed voor twee doelpunten, waarmee hij zich nu topscorer aller tijden van de Major League Soccer mag noemen.

"Het zijn drie emotionele dagen geweest", vertelde Donovan na afloop in de Amerikaanse media. "Er waren ups en downs. Een heleboel down en een heleboel up, om eerlijk te zijn." De aanvaller heeft 136 keer gescoord in de MLS, twee keer vaker dan Jeff Cunningham. "Dat ik mijn 135e kon maken na wat er deze week allemaal gebeurd is, dat was een heel goed gevoel." Met 57 treffers als international was Donovan ook al de all time topscorer van het Amerikaans elftal.

De definitieve selectie:

Doel: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake)

Verdediging: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha BSC), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (1. FC Nürnberg), Omar Gonzalez (Los Angeles Galaxy), Fabian Johnson (Borussia Mönchengladbach), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders FC)

Middenveld: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto FC), Brad Davis (Houston Dynamo), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Bayern München, Jermaine Jones (Besiktas), Graham Zusi (Sporting Kansas City)

Aanval: Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders), Aron Johannsson (AZ) en Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes).


'Jürgen Klinsmann had Landon Donovan mee moeten nemen naar het WK'

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties