Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Doodzieke' ex-AZ'er tekent contract bij oude liefde in Zweden

Laatste update:

De kans is volgens Giner groot dat Elm, die over een aflopend contract beschikt, nooit meer op topniveau zal kunnen spelen. "Elm is erg ziek en als de intensiteit omhoog gaat, krijgt hij telkens maagbloedingen. De kans is aanwezig dat hij moet stoppen, voor altijd. Het is belangrijk dat hij geen invalide wordt. Mij is verteld dat negen op de tien voetballers die aan zulke complicaties lijden, nooit meer verder kunnen voetballen."

"Als hij ooit weer wil voetballen, dan zou hij daarmee enorme risico's nemen en dan zou hij er zelfs aan kunnen overlijden", zo wordt de president van CSKA geciteerd door ITAR-TASS. "Elm is een geweldige speler en een goed mens en het klopt in ieder geval niet dat hij problemen zou hebben met de club, of iets dergelijks. We behandelen hem goed en als hij ooit weer écht kan voetballen, dan spring ik een gat in de lucht", besluit Giner.

Update 13 november 23.30 uur - 'De berichten over Elm zijn overdreven, hij keert gewoon terug'
De voorzitter van CSKA Moskou, Evgeni Giner, vreest voor de carrière van de zieke Rasmus Elm. Pontus Wernbloom, land- en ploeggenoot van de Zweed, vindt alle berichten echter wat overdreven. "Ja, behoorlijk. Het is allemaal ook enorm opgeblazen. Het klopt dat hij de laatste tijd niet meer heeft getraind, maar het is allemaal niet zo serieus als wordt beweerd. Wat Rasmus precies heeft? Dat mag hij zelf vertellen. Ik steun hem, maar als hij de behoefte heeft om ermee heeft naar buiten te treden, dan doet hij dat zelf wel. Ik snap jullie nieuwsgierigheid, maar heb geduld. En ja, ik verwacht hem gewoon terug op het voetbalveld", zegt Wernbloom tegen Aftonbladet.

Update 5 december 17.05 uur - Onzekerheid over Elm blijft: 'Dit jaar speelt hij niet meer'
Er zijn nog altijd veel twijfels over Rasmus Elm, die kampt met mysterieuze maagklachten. "Dit jaar speelt hij sowieso niet meer", zegt Roman Babaev, algemeen directeur van CSKA Moskou, in de Russische media. "Ik denk dat Rasmus eind deze maand opnieuw terugkeert naar Moskou." Elm verblijft momenteel nog in Zweden en mag daar niet trainen; dat zou volgens Babaev te riskant zijn.

Update 27 december 12.10 uur - CSKA Moskou verscheurt contract van ernstig zieke Elm
CSKA Moskou heeft het aflopende contract van Rasmus Elm ontbonden. Dat maakt de competitieorganisatie van de Russische Premjer Liga zaterdag bekend. De 26-jarige middenvelder kampt met een 'chronische maagontsteking' en is ook al officieel uitgeschreven. Het is nog niet bekend of CSKA de Zweed in de toekomst blijft helpen, bijvoorbeeld door middel van het financieel ondersteunen van medische behandelingen. Voorzitter Evgeni Giner liet eerder al weten dat Elm mogelijk kan overlijden, wanneer hij toch door blijft voetballen.

Update 20 januari 16.40 uur - 'Doodzieke' ex-AZ'er tekent contract bij oude liefde in Zweden
Rasmus Elm heeft een contract tot medio 2016 getekend bij Kalmar FF, zijn oude club in Zweden. Elm vertrok onlangs met mysterieuze maagproblemen bij CSKA Moskou en het is nog altijd maar de vraag of hij ooit weer op profniveau in actie kan komen. Kalmar FF biedt hem in ieder geval de ruimte om weer gezond te worden en mogelijk weer in actie te komen als prof. "Natuurlijk was ik graag onder andere omstandigheden teruggekeerd, maar ik zie dit als een mooie kans om in een vertrouwde omgeving mijn niveau weer te halen. Mijn focus ligt voorlopig op zijn gezondheid", laat de ex-speler van AZ weten via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever.

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties