Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Dortmund-directeur lacht om 'vertrek' van Hummels

Laatste update:

Borussia Dortmund verleende tot dusver geen medewerking aan een transfer, maar Hummels vindt het inmiddels tijd om zijn heil elders te zoeken. De media in Engeland verzekeren dat a big money deal op Old Trafford niet langer uit te sluiten valt. De Bundesliga-club zou namelijk voor minder dan 45 miljoen euro geen zaken willen doen en Louis van Gaal zou de clubleiding van de Engelsen hebben verzocht om het bedrag hoe dan ook over te maken.

Sir Alex Ferguson wilde Hummels in de zomer van 2012 al naar Old Trafford halen, maar die Borussen waren toentertijd uiterst succesvol en Hummels was ook geen voorstander van een transfer. Borussia is momenteel bezig aan een matig seizoen en lijkt zich hooguit voor de Europa League te kunnen kwalificeren. Manchester United daarentegen is hard op weg om een plek in de komende editie van de Champions League te veroveren.

Update 24 maart 13.56 uur - Dortmund-directeur lacht om 'vertrek' van Hummels
Diverse Engelse en Duitse media claimden dinsdagochtend dat Mats Hummels een transferverzoek zou hebben ingediend bij Borussia Dortmund. De Duitse verdediger zou zijn club willen verlaten voor Manchester United, maar directeur Michael Zorc rekent snel af met dat verhaal. "Mats is een ontzettend belangrijke speler voor ons en hij maakt deel uit van onze toekomstplannen", zegt Zorc tegen BILD. Lachend voegt hij eraan toe: "Als je alles moet geloven, heeft Manchester United al dertien keer de handschoen afgedaan om de gesprekken te openen."

Denk jij dat Mats Hummels komend seizoen voor Manchester United uitkomt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
2
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
174

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties