Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Dortmund moet plots vijf miljoen meer betalen voor Zwitser'

Laatste update:

Het is niet bekend hoeveel Dortmund gaat betalen voor de viervoudig international van Zwitserland en FC Basel-directeur Marco Streller laat weten dat er nog geen formeel bod is binnengekomen: "Als die concrete aanbieding er ligt, dan moeten we met z'n allen kijken wat het beste voor Manu is", aldus de oud-aanvaller in gesprek met Blick.

Akanji maakte in de zomer van 2015 de overstap van Winterthur naar FC Basel en speelde tot dusverre 58 wedstrijden in het eerste elftal van de topclub, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en twee assists. Akanji, die nog tot medio 2021 vastligt, won tot dusverre twee landstitels en één keer de Super Cup.

Update 29 december 09.00 uur - 'Dortmund moet plots vijf miljoen meer betalen voor Zwitser'
Ruhrnachrichten meldde vorige week dinsdag dat Borussia Dortmund dicht bij de komst van Manuel Akanji was. De club uit Westfalen was naar verluidt bereid om 25 miljoen euro te betalen, maar volgens BILD heeft FC Basel de vraagprijs plots verhoogd naar 30 miljoen en is het dus hoogst onzeker of Akanji nog wel naar Dortmund gaat of niet. Het contract van de 22-jarige Nigeriaanse Zwitser loopt nog tot de zomer van 2021 door.

Een goede aanwinst voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties