Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Droomtransfer Sandler naar Manchester City loopt vertraging op'

Laatste update:

Afgelopen maandag reisde Sandler samen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola af naar Manchester. Dinsdag keerde hij terug in Nederland en woensdag verscheen hij aan de aftrap tegen AZ. "Het is rond. Ik ga het seizoen op huurbasis afmaken bij Zwolle, dus mijn hoofd zit nu gewoon bij PEC", laat Sandler weten in gesprek met de NOS. De interesse van City werd vorige week concreet. "Heel mooi. Ik denk wel dat ik heel rustig ben gebleven. Ik heb niet te veel dingen gelezen. Ik ben heel blij."

Naar verwachting maakt Sandler komende zomer de voorbereiding met Manchester City mee op het nieuwe seizoen. Wat daarna de plannen zijn met het talent, is vooralsnog onduidelijk. "Het ligt eraan hoe ik het het komende half jaar ga doen. Het is afwachten. Er zijn geen afspraken over gemaakt." Exclusief bonussen ontvangt PEC Zwolle drie miljoen euro voor Sandler, een recorddeal.

Update maandag 23.05 uur - 'Droomtransfer Sandler naar Manchester City loopt vertraging op'
Philippe Sandler mag zich officieel nog geen speler van Manchester City noemen. Hoewel de twintigjarige verdediger woensdagavond zelf bekendmaakte dat de deal rond is, vertrekt hij komende zomer pas naar Manchester. Dat meldt Voetbal International. De Engelse grootmacht is er niet in geslaagd om de transfer voor het sluiten van de transferwindow af te ronden en daardoor maakt Sandler het seizoen af in de Eredivisie als speler van PEC Zwolle. Wanneer de huurdeal wel rond was gekomen, had Sandler woensdagavond niet aan de aftrap kunnen verschijnen voor het bekerduel met AZ.

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
29
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties