Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Duel tussen Ajax en FC Groningen gaat vooralsnog door'

Laatste update:

Als het aan Ajax ligt, gaat het duel hoe dan ook door. "We hebben in een gesprek met de gemeente en de politie aangegeven samen met FC Groningen ook zonder politie-inzet de veiligheid in het stadion te kunnen garanderen", reageert een woordvoerder in De Telegraaf.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Het laatste woord is uiteindelijk aan Femke Halsema. Zij gaat immers over de 'openbare orde en veiligheid'. "En ze heeft vanzelfsprekend ook met de omstandigheden buiten het stadion te maken. Ze neemt ons advies mee, maar beslist na afstemming met de driehoek zelf over het al dan niet doorgaan", aldus de zegsman.

Algemeen directeur Hans Nijland van De Trots van het Noorden heeft dinsdagavond telefonisch contact gehad met collega Edwin van der Sar. "Ik denk dat we gewoon spelen, al moet ik het antwoord schuldig blijven op de vraag waarop dat gebaseerd is. Met Halsema is er ook een nieuwe burgemeester in Amsterdam. Ik heb geen flauw idee hoe zij erin staat. Wij hebben er in elk geval geen enkele invloed op", vertelde Nijland.

Update 13 september 15.12 uur - 'Duel tussen Ajax en FC Groningen gaat vooralsnog door'
Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam, ziet nog geen aanleiding het duel tussen Ajax en FC Groningen aanstaande zaterdag af te gelasten, zo meldt het Parool donderdagmiddag. Vrijdag dient eerst nog een kort geding over de 'heftige politiestaking' van komend weekend. Na de uitspraak volgt een definitief besluit. Ajax heeft al aangekondigd dat het eventueel zelf voor de beveiliging gaat zorgen.

-
Denk jij dat de wedstrijd doorgaat?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
52
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
11
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
3
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties