Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Duitse bond onderzoekt gebaar van 'keel afsnijden'

Laatste update:

Djilobodji maakte bij het weglopen na een onderling duel een gebaar met zijn hand alsof hij de keel van De Blasis wilde afsnijden. Scheidsrechter Manuel Grafe ontging het voorval, maar aan de hand van televisiebeelden kan de 27-jarige stopper uit Senegal alsnog worden geschorst.

Djilobodji stapte in de zomer over van FC Nantes naar Chelsea en de verdediger werd al snel bestempeld als onbegrijpelijke aankoop. Djilobodji kwam niet aan de bak en is momenteel op huurbasis actief voor Werder Bremen. Op 1 juli keert hij normaal gesproken terug naar Londen.

Update 21 maart 15.03 uur - Duitse bond onderzoekt gebaar van 'keel afsnijden'
Papy Djilobodji moet inderdaad rekening houden met een straf van de Duitse bond (DFB). De Duitse pers meldt maandag dat de DFB onderzoekt wat er precies gebeurde in de wedstrijd van zaterdag tussen Werder Bremen en FSV Mainz 05. Djilobodji en Pablo de Blasis vochten een duel om de bal uit en bij het weglopen maakte Djilobodji een gebaar met zijn hand alsof hij de keel van De Blasis wilde afsnijden. Het gebaar ontging de arbiter, maar de Duitse tuchtcommissie heeft nu een onderzoek ingesteld. Deze week komt er wellicht duidelijkheid over het onsportieve gebaar.


-

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties