Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Duitse doelman zwijgt over vermeend akkoord met Barça

Laatste update:

Zubizarreta zou een vlucht van Barcelona naar Düsseldorf hebben genomen en kwam daarna met een taxi in Mönchengladbach aan. Met een eventuele overgang van Ter Stegen in de zomer van 2014 zou een bedrag van tien miljoen euro gemoeid zijn. Het contract van de talentvolle Duitser, die in het Camp Nou de opvolger van Victor Valdés moet worden, loopt in de zomer van 2015 af. Valdés heeft diverse malen laten weten dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen.

Ter Stegen heeft aan Barcelona gevraagd om haast te maken. De doelman kan immers zijn huidige contract met die Fohlen ook met enkele seizoenen verlengen. "Speculeren laat ik over aan anderen", zei de doelman onlangs. "Ik praat eerst met Borussia Mönchengladbach. De rest regelt mijn zaakwaarnemer. Ik denk na over de toekomst."

Update 29 oktober 12.55 uur - Duitse doelman zwijgt over vermeend akkoord met Barça
Marc-André ter Stegen wordt volgens diverse Duitse en Spaanse media de nieuwe doelman van Barcelona, maar de keeper houdt zijn lippen op elkaar. "Ik richt me nu op Borussia Mönchengladbach, de club waar ik al sinds mijn jeugdjaren fan van ben", zegt Ter Stegen. "Ik doe iedere dag mijn best om beter te worden en wat er gebeurt in de toekomst zien we dan wel. Víctor Valdés? Ik probeer altijd te leren van de beste keepers van de wereld en daar zit hij zeker bij."

Barcelona zal Victor Valdés missen

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties