Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Duitse voetbalbond bevestigt aanblijven bondscoach Joachim Löw

Laatste update:

Löw verlengde in mei zijn verbintenis bij de voetbalbond, maar na de eliminatie op het mondiale eindtoernooi wankelde zijn positie. Duitsland had gewonnen van Zweden, maar door de nederlagen tegen Mexico en Zuid-Korea moest de ploeg alsnog huiswaarts keren. Löw trok na afloop van het duel met Zuid-Korea in een interview met ZDF het boetekleed aan.

"Er heerst natuurlijk een enorme teleurstelling in de kleedkamer, er is een doodse stilte. Ik feliciteer de teams die ons hebben verslagen. We zijn terecht en verdiend uitgeschakeld tijdens dit WK. Ik draag daar de verantwoordelijkheid voor. Ik moet nu eerst een nachtje slapen en nadenken. Morgen gaan we gesprekken voeren en dan zien we wel verder", aldus de bondscoach, die tot medio 2022 vastligt.

Löw, die als rechterhand van Jürgen Klinsmann begon bij de nationale ploeg, werd in 2014 wereldkampioen in Brazilië en mede door zijn indrukwekkende palmares zou hij nu dus aanblijven. DFB-president Reinhard Grindel sprak direct na de uitschakeling al zijn vertrouwen uit in Löw, die zelf al een nieuwe doelstelling heeft bepaald: het EK van 2020 winnen.

Update 3 juli 14.10 uur - Duitse voetbalbond bevestigt aanblijven bondscoach Joachim Löw
Joachim Löw gaat ook na de dramatische uitschakeling van Duitsland op het WK verder als bondscoach, zo bevestigt de DFB dinsdagmiddag via de officiële kanalen. BILD meldde eerder op de dag al dat Löw ervoor gekozen heeft aan te blijven en de voetbalbond onderschrijft deze berichtgeving. De keuzeheer tekende eerder dit jaar nog een contract tot en met het WK van 2022 om Qatar en zou alweer staan te trappelen om aan de voorbereiding op het EK over twee jaar te beginnen.

Een verstandig besluit van de Duitse voetbalbond om door te willen met Joachim Löw?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties