Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Duizelige' Agüero vliegt mee met selectie van Argentinië

Laatste update:

Agüero werd in de pauze vervangen door Darío Benedetto. Pas na afloop werd de reden voor die wissel duidelijk. Vergezeld door arts Donato Villani ging Kun naar een ziekenhuis in de buurt voor een paar tests. De Argentijnse voetbalbond AFA heeft nog geen update gegeven over de situatie van Agüero, afgezien van een bevestiging dat hij is flauwgevallen.

In de eerste helft speelde de spits een hoofdrol bij beide Argentijnse doelpunten. Voorafgaand de 1-0 raapte de Nigeriaanse keeper Daniel Akpeyi de bal op buiten het strafschopgebied toen Agüero kwam aanstormen; Éver Banega benutte de daaropvolgende vrije trap. De 2-0 kwam op naam van Agüero zelf, na voorbereidend werk van ploeggenoot Cristian Pavón.

Update 14 november 22.05 uur - 'Duizelige' Agüero vliegt mee met selectie van Argentinië
Sergio Agüero vliegt dinsdagnacht 'gewoon' mee met de Argentijnse ploeg, zo laat de nationale voetbalbond weten. De aanvaller viel flauw in de rust van het verloren oefenduel met Nigeria (2-4) en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Hij is in staat om mee te vliegen vanuit Rusland naar Turkije, waarvandaan elke speler zijn eigen weg gaat. "Hij was duizelig en moest vertrekken", is het enige wat bondscoach Jorge Sampaoli er na afloop over zei.

-

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties