Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Dunga zet streep door duo en roept Rafinha voor het eerst op

Laatste update:

Onder meer Hulk en Kaká keren terug bij de Seleção en Kaká is de eerste Major League Soccer-speler die wordt opgeroepen voor de nationale ploeg van Brazilië. Lucas Lima, een middenvelder van Santos die in de nadrukkelijke belangstelling van FC Porto staat, maakt zijn debuut in de selectie en ook Arsenal-verdediger Gabriel Paulista en Atlético Mineiro-linksback Douglas Santos kunnen hun eerste minuten maken in het eerste elftal van hun geboorteland.

In Brazilië wordt met verbazing gereageerd op keuzes van Dunga. De media vragen zich onder meer af waarom Alexandre Pato, die in grootse vorm verkeert, geen herkansing krijgt. De ex-aanvaller van onder meer AC Milan speelde in oktober 2013 zijn laatste interland. Dunga maakt op 17 september overigens de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Chili en Venezuela bekend.

"Of ik Thiago heb laten vallen vanwege zijn fout tegen Paraguay? Nee, ik heb niets tegen deze speler. Maar we proberen ons blikveld te verbreden en nieuwe spelers uit te testen. Daarom hebben we deze keer voor Paulista gekozen. Coutinho? We hebben hem al een kans gegeven op de Copa América en kiezen nu voor Kaká", zei Dunga op de persconferentie. Brazilië kwam op de Copa América niet verder dan de kwartfinale.

Update 28 augustus 19.10 uur - Dunga zet streep door duo en roept Rafinha voor het eerst op
Oscar en Ramires hebben zich vanwege blessureleed moeten afmelden bij Dunga en doen dus niet mee in de oefenwedstrijden tegen Costa Rica en de Verenigde Staten. De bondscoach van Brazilië heeft Philippe Coutinho van Liverpool en Rafinha van Barcelona ter vervanging opgeroepen. De 22-jarige middenvelder speelde nog nooit een A-interland.

De volledige selectie:

Doel: Jefferson (Botafogo), Marcelo Grohe (Grêmio) en Alisson (Internacional)

Verdediging: Daniel Alves (Barcelona), Danilo (Real Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid), Douglas Santos (Atlético Mineiro), João Miranda (Internazionale), David Luiz, Marquinhos (Paris Saint-Germain) en Gabriel Paulista (Arsenal)

Middenveld: Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Elias (Corinthians), Fernandinho (Manchester City), Willian, (Chelsea), Douglas Costa (Bayern München), Philippe Coutinho (Liverpool), Rafinha (Barcelona), Lucas Lima (Santos) en Kaká (Orlando City)

Aanval: Neymar (Barcelona), Roberto Firmino (Liverpool), Lucas Moura (Paris Saint-Germain) en Hulk (Zenit Sint-Petersburg).

-
Een goede selectie van Dunga?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
0
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
131
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties