Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Duurste aankoop ooit weg bij Aston Villa: 1,32 miljoen euro per goal

Laatste update:

Met die club liep Bent deelname aan de play-offs mis, maar hij zette zichzelf er in ieder geval weer op de kaart. In vijftien wedstrijden was de aanvaller goed voor tien doelpunten en dat komt hem niet slecht uit, aangezien hij bijna transfervrij is. Stiekem hoopt Bent dat zijn contract bij Aston Villa toch nog wordt verlengd. In januari liet hij de club achter zich, maar een comeback ziet de Engelsman zeer zeker zitten.

"Wie weet? Aston Villa is een fantastische club en ik zou liegen, als ik zou zeggen dat ik niet graag terug zou willen gaan. Maar tegelijkertijd heb ik het hier bij Derby County hartstikke goed en deze club speelt ook serieus door mijn gedachten. Ik vertrek hier straks, maar ga er in de zomer eens goed over nadenken. Iedereen wil natuurlijk in de Premier League voetballen, het is de beste competitie ter wereld. Maar lukt dat niet, dan is Derby in de Championship een hele goede optie", vindt de 31-jarige Bent.

Update 8 juni 13.20 uur - Duurste aankoop ooit weg bij Aston Villa: 1,32 miljoen euro per goal
Aston Villa heeft Darren Bent niet meer nodig. De duurste aankoop ooit van Villa, in 2011 kostte Bent 33 miljoen euro, krijgt net als Enda Stevens geen contractverlenging. Dat meldt Villa op de clubwebsite. Bent speelde in totaal 72 officiële wedstrijden en hij maakte 25 doelpunten voor de club; omgerekend betaalde Villa dus 1,32 miljoen euro per doelpunt. Bent verloor zijn plek aan Christian Benteke en afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij achtereenvolgens Brighton and Hove Albion en Derby County. Bij die laatste club gaat Bent verder: hij tekent een contract voor twee jaar. Aston Villa maakt overigens ook bekend dat Ron Vlaar een aanbieding voor een nieuw contract heeft gekregen.

Zou Aston Villa het contract van Darren Bent moeten verlengen?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
0
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
6
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
5
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
30
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties