Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Echte bijter' volgt voorbeeld Vorstermans en blijft bij VVV

Laatste update:

De 23-jarige verdediger speelde vanaf de winterstop twintig wedstrijden voor de Venlonaren en scoorde twee doelpunten. "FC Utrecht is tevreden over de ontwikkeling van Vorstermans in de afgelopen periode waarin hij voor VVV uitkwam", zegt hoofd scouting Edwin de Kruijff namens de Utrechters. "Het contract van Vorstermans loopt nog een jaar door, maar we wilden hem nog niet laten gaan. In het contract staat nog een optie die we, afhankelijk van zijn verdere ontwikkeling, wellicht willen lichten. Daarom is het goed dat hij bij VVV wekelijks aan spelen toe komt en verder kan groeien."

"Ismo heeft het prima gedaan als centrale verdediger", vult algemeen directeur Hans Soentjens van VVV-Venlo aan. "We zijn verheugd dat we nog minimaal een jaar gebruik kunnen maken van zijn diensten. FC Utrecht wilde hem nog niet laten gaan en overweegt om na deze huurperiode de optie te lichten die in zijn contract staat."

Ken Leemans
Ken Leemans vervolgt zijn voetbalcarrière bij Hansa Rostock. De 29-jarige Belg heeft een contract voor twee jaar getekend bij de club, die onlangs degradeerde uit de Tweede Bundesliga. Leemans werd transfervrij overgenomen van VVV-Venlo, waar hij sinds 2007 voor speelde. Afgelopen seizoen kwam de middenvelder door blessureleed slechts eenmaal in actie voor de Limburgers.

Update 5 juni 16:55 uur - 'Echte bijter' volgt voorbeeld Vorstermans en blijft bij VVV
In navolging van Ismo Vorstermans blijft ook Jeffrey Leiwakabessy behouden voor VVV-Venlo. De club en de 31-jarige verdediger zijn een verbintenis van een seizoen overeengekomen, melden de Limburgers via de officiële kanalen. "Jeffrey heeft het afgelopen half jaar bewezen dat hij prima uit de voeten kan met de back-positie bij ons", laat technisch manager Wim Dusseldorp optekenen. "Hij is strijdlustig en een echte bijter. We wilden graag met hem verder en dat gevoel was wederzijds. We waren het dan ook snel met elkaar eens."

Ismo Vorstermans is goed genoeg voor het eerste van FC Utrecht

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties