Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Een boycot heeft nog nooit iets opgeleverd'

Laatste update:

De Franse voorzitter van de UEFA kreeg tijdens zijn persconferentie, donderdag in Zwitserland, de vraag voorgelegd of de UEFA wellicht solo verder gaat als Blatter toch herkozen wordt. De Aziatische federatie (AFC) en de Afrikaanse federatie (CAF) zullen in grote getalen kiezen voor Blatter, omdat zij van mening zijn dat hij veel goed werk voor hen heeft verricht. Zij blijven hem zodoende steunen. De UEFA heeft echter genoeg van hem.

Als Blatter mag blijven zitten, zal de UEFA volgens Platini samenkomen in Berlijn. Dan wordt met elkaar besproken of het zinvol is, de organisatie los te koppelen van de FIFA. Dat zou betekenen dat er (tot nader order) ook geen Europese landen meer deel zullen nemen aan het eerstvolgende WK, dat in 2018 in Rusland wordt gehouden. Het is de vraag of de 53 landen die bij de UEFA aangesloten zijn, dat zien zitten. Het lijkt echter wel een goed middel om veel druk te zetten op Blatter en de FIFA.

Platini naar FIFA
Mocht het Prins Ali vrijdag lukken Blatter van de troon te stoten, dan blijft hij mogelijk niet voor heel lang aan bij de FIFA: hij wil het houden bij één termijn van vier jaren. In 2019 hoopt de Jordaniër dan zijn taken over te dragen aan Platini. De Fransman gaf in 2014 reeds aan dat hij zelf niet zou meestrijden in de verkiezingen en dat hij zich pas in de toekomst kandidaat zou willen stellen.

Update 29 mei 13.11 uur - 'Een boycot heeft nog nooit iets opgeleverd'
Wanneer Joseph Blatter vrijdag herkozen wordt als voorzitter van de FIFA, zou de UEFA overwegen om geen Europese landen naar het WK van 2018 in Rusland te sturen. Dat is volgens Franz Beckenbauer echter een slecht idee: "Een boycot heeft nog nooit iets opgeleverd", zegt de Duitser in BILD. 'De UEFA kreeg het niet eens voor elkaar om met een eigen kandidaat-voorzitter te komen."

Als Joseph Blatter herkozen wordt, moet Nederland besluiten niet mee te doen aan het WK 2018

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
22
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties