Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Eerste duel mondt uit in nachtmerrie voor FC Groningen-talent

Laatste update:

De Trots van het Noorden won met 0-15 in Uithuizen, maar na afloop ging er ook veel aandacht uit naar Bos. Het talent uit Stadskanaal viel in de tweede helft in en moest zich al gauw per brancard van het veld laten halen. Na afloop van de testwedstrijd kon de technische staf onder leiding van trainer Erwin van de Looi nog niets zeggen over de kwetsuur van Bos.

"Maar als een speler per brancard het veld af moet, mag het duidelijk zijn dat het ernst is", vertelt de coach op de officiële website van de noorderlingen. "Het is nog te vroeg om conclusies te trekken. We moeten onderzoek doen en dan weten we pas daadwerkelijk wat er aan de hand is. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend voor Henk."

Update 1 juli 17:17 uur - Diagnose knieblessure FC Groningen-talent nog niet mogelijk
De ernst van de blessure die Henk Bos heeft opgelopen bij de eerste oefenwedstrijd van FC Groningen is nog niet duidelijk. De twintigjarige aanvaller ging maandag naar het ziekenhuis in Assen om een MRI-scan te maken, maar omdat er nog te veel vocht in zijn knie zat werd de scan verplaatst naar woensdag. Het was namelijk nog niet mogelijk om een betrouwbaar beeld te krijgen van de ernst van de kwetsuur, meldt de Trots van het Noorden via de officiële kanalen. Bos werd in het oefenduel met RWE Eemsmond (0-15) met een brancard van het veld gedragen.

Update 3 juli 14:23 uur - Eerste duel mondt uit in nachtmerrie voor FC Groningen-talent
De voorbereiding op het seizoen 2013/14 is nog maar net begonnen, maar Henk Bos zal een groot deel van het nieuwe voetbaljaar niet meemaken. De twintigjarige aanvaller van FC Groningen heeft in het eerste oefenduel van het seizoen zijn voorste kruisband afgescheurd. Dat maakte een onderzoek in het ziekenhuis duidelijk, meldt de Trots van het Noorden via de officiële kanalen. Bos is sowieso tot de winterstop uitgeschakeld en eind juli zal hij onder het mes gaan.

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
13
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
15
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties