Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Einde oefening' bij De Graafschap voor toekomstig Tukker

Laatste update:

De aanvallende middenvelder heeft zijn gewenste overgang te pakken. Twente maakt op de website van de club dat het Gyasi voor twee jaar heeft vastgelegd, met een optie voor een extra seizoen. De Graafschap was ook in gesprek met de speler over een contract, maar Gyasi stelde de onderhandelingen telkens uit.

Toen Roelofsen erachter kwam dat dit was omdat de speler wachtte op Twente, zette de coach Gyasi terug naar de beloften. De vleugelspeler kwam niet verder dan een invalbeurt van een kwartier voor de Superboeren, tijdens de met 2-0 verloren uitwedstrijd tegen Vitesse. Tot afgelopen zomer stond Gyasi onder contract bij AZ, dat hem ook nog verhuurde aan SC Telstar.

"Mijn overgang naar FC Twente zie ik als een heel mooie nieuwe stap in mijn carrière", zei Gyasi. "Ik ken trainer Patrick Kluivert nog van mijn periode bij AZ en ik vind het een eer dat hij mij geadviseerd heeft naar FC Twente te komen. Ik kijk er naar uit om deze zomer bij FC Twente te beginnen. Mijn eerste doel nu is om dit seizoen met De Graafschap in de Eredivisie te blijven."

Update 10 april 12:34 uur - Twente-aanwinst al dagenlang zoek voor De Graafschap
Edwin Gyasi speelt vanaf volgend seizoen voor FC Twente en heeft blijkbaar geen zin meer om zich in te spannen voor De Graafschap. De Superboeren werkten donderdag een training af bij Schalke 04, maar Gyasi was nergens te bekennen. Ook maandag en dinsdag bleef de aanvaller weg. Richard Roelofsen zegt tegen Omroep Gelderland opheldering te willen van de jongeling, maar de club heeft nog geen contact met hem kunnen krijgen.

Update 10 maart 16:22 uur - 'Einde oefening' bij De Graafschap voor toekomstig Tukker
De Graafschap heeft per direct afscheid genomen van Edwin Gyasi. De aanvaller zette zijn handtekening onder een contract bij FC Twente voor komend seizoen en sindsdien bleef hij zonder opgaaf van reden weg uit Doetinchem. "Bijzonder vervelend dit", geeft technisch manager Roland Vroomans aan op het digitale thuis van De Graafschap. "De club heeft Edwin een tweede kans geboden. Maar de afgelopen dagen hebben wij niets meer van hem vernomen. Plots stond Edwin vanmiddag op de stoep. We hebben een duidelijk gesprek met hem gevoerd. Iedereen moet zich aan eerder gemaakte afspraken en regels houden. Doe je dat niet, dan is het einde oefening."

Denk je dat Edwin Gyasi een versterking is voor FC Twente?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
131
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
15
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties