Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Einde seizoen voor Robben: 'Er is geen kans dat hij het haalt'

Laatste update:

De 32-jarige Robben kwam op 5 maart in de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund (0-0) voor het laatst in actie in het eerste van Bayern, want hij kampte sindsdien met een dijbeenblessure. Fitnesstrainer Hub Westhovens zei dinsdag in BILD dat de linkspoot de bekerfinale van 21 mei moet kunnen halen, maar op dit moment is het dus nog onduidelijk of Robben dat duel kan spelen.

Robben kwam dit seizoen tot 22 wedstrijden, zeven doelpunten en drie assists voor Bayern en heeft nog een contract tot de zomer van 2017. Bayern heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Update 30 april 19.51 uur - Robben mist Atlético-thuis, rentree dit seizoen blijft doel
Arjen Robben blijft hopen op een rentree dit seizoen. "We blijven eraan werken en strijden ervoor, zodat ik dit seizoen nog een rol kan spelen", zegt hij op de website van Bayern München. De return tegen Atlético Madrid in de halve finale van de Champions League, die voor komende week op de rol staat, gaat hoe dan ook aan de Nederlandse vleugelaanvaller voorbij. De Duitse bekerfinale op 21 mei tegen Borussia Dortmund blijft het voornaamste richtpunt van Robben.

Update 13 mei 13.44 uur - Einde seizoen voor Robben: 'Er is geen kans dat hij het haalt'
Het seizoen voor Arjen Robben zit erop. De buitenspeler hoopte de bekerfinale van volgende week zaterdag te halen, maar is nog niet voldoende hersteld van een spierblessure. "Keine Chance", zo vertelde trainer Josep Guardiola vrijdag op de persconferentie. De 32-jarige Robben kwam op 5 maart in de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund (0-0) voor het laatst in actie.

Zou jij een fitte Arjen Robben in de basis zetten bij Bayern?

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
74
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties