Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'El Hamdaoui stuurt aan op breuk met Ajax'

Laatste update:

De opvolger van Martin Jol passeerde El Hamdaoui voor het Champions League-duel met AC Milan en vervolgens meldde de Marokkaan zich ziek voor de wedstrijden tegen Vitesse en Feyenoord. Ook het bekerduel met AZ van donderdagavond komt te vroeg voor de aanvaller, die tussen de wedstrijden door nog wel wat getraind had, maar nu weer ziek op bed ligt.

Op Eredivisie Live werd afgelopen weekend beweerd dat er meer speelt en dat El Hamdaoui niet ziek is, maar gewoon teleurgesteld over zijn nieuwe status binnen Ajax. Waar hij onder Jol zeker was van zijn plekje in de punt van de aanval, daar heeft De Boer minder vertrouwen in de aanvaller. Presentator Wilfred Genee beweerde dat El Hamdaoui fel tekeer was gegaan tegen clubmensen.

Van den Boog wil niets over het vermeende griepje zeggen, maar vertelt aan Voetbal International wel dat El Hamdaoui zich moet aanpassen. "Mounir is een geweldige voetballer die toegevoegde waarde kan hebben voor Ajax, als hij zijn normale spel kan spelen", vertelt de algemeen directeur. "Dus ik hoop dat Frank en hij elkaar daarin kunnen vinden. Het kan niet zo zijn dat een trainer concessies doet. Frank bepaalt, Mounir moet hem volgen. En anders houdt het op."

Update 13:34 uur - 'El Hamdaoui stuurt aan op breuk met Ajax'
Ajax en Mounir El Hamdaoui gaan mogelijk na een paar maanden alweer uit elkaar. Frank de Boer heeft inmiddels contact gezocht met de aankoop van de onlangs opgestapte Martin Jol en uit het gesprek is gebleken is dat de voormalig AZ-aanvaller zowel 'fysiek als geestelijk' niet in staat is om uit te komen voor Ajax. "Hij kan het op dit moment niet opbrengen", aldus De Boer in De Telegraaf. Er is besloten dat El Hamdaoui met vakantie gaat en op 4 januari van het nieuwe jaar weer terugkeert in Amsterdam.

Ajax moet in januari afscheid nemen van Mounir El Hamdaoui

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties