Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Engelse bond legt Chelsea en Everton boete van 40.000 euro op

Laatste update:

De tuchtcommissie startte een vooronderzoek naar het incident, maar heeft de zaak geseponeerd. De actie van Ivanovic was volgens de commissie geen rode kaart waard en uit de videobeelden wordt ook niet duidelijk dat hij zijn tegenstander heeft gebeten. Chelsea en Everton komen er echter misschien niet helemaal straffeloos van af.

De FA laat namelijk weten dat de twee clubs zijn aangeklaagd omdat ze er niet in geslaagd zijn om hun spelers in bedwang te houden. Wat daar de mogelijke consequenties van zijn, is nog niet bekend. Chelsea en Everton hebben nog tot komende dinsdag de tijd om te reageren.

Update 2 maart 18.52 uur - Engelse bond legt Chelsea en Everton boete van 40.000 euro op
De Engelse voetbalbond heeft Chelsea en Everton allebei een boete van ruim 41.000 euro gegeven. De FA stelt dat beide partijen er niet in geslaagd zijn om hun spelers in de onderlinge wedstrijd (11 februari, 1-0 voor Chelsea, red.) in de hand te houden. Chelsea en Everton zijn akkoord gegaan met de straf.

-
Een goed besluit van de FA?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties