Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Engelse voetbalbond beboet Moyes voor bedreigen van journaliste

Laatste update:

"Het werd wat ondeugend op het einde, dus pas op de volgende keer. Je krijgt misschien toch gewoon een klap de volgende keer, ondanks dat je een vrouw bent. Wees voorzichtig de volgende keer dat je hier bent", zei Moyes zaterdag tegen Sparks. Zijn woorden werden niet op camera opgenomen, maar wel op de telefoon van de journaliste.

De BBC heeft vervolgens bij Sunderland aangedrongen op excuses, die uiteindelijk ook kwamen. Dit bevestigt een woordvoerder van de club tegenover the Independent. "Meneer Moyes heeft zijn excuses aangeboden en die heeft ze geaccepteerd", klinkt het vanuit Sunderland. Het is voor de club toch al een zwaar seizoen, want the Black Cats staan laatste in de Premier League.

Update 3 april 17:28 uur: FA roept Moyes op het matje na vrouwonvriendelijke uitlatingen
David Moyes is door de Engelse FA op het matje geroepen naar aanleiding van zijn uitlatingen aan het adres van journaliste Vicki Sparks. De manager van Sunderland liet Sparks na afloop van het competitieduel met Watford (1-0) op niet mis te verstane wijze weten niet gediend te zijn van het interview, maar dat is bij de voetbalbond in het verkeerde keelgat geschoten. Moyes dient zich nu te verantwoorden voor zijn uitspraken.

Update 4 april 16.43 uur: Sunderland blijft Moyes steunen: 'Dit was wel onacceptabel'
Sunderland heeft nu ook gereageerd op de commotie rondom trainer David Moyes. De club noemt de uitlatingen van de trainer aan het adres van een BBC-journaliste in een statement compleet onacceptabel en niet te vergoelijken, maar blijft toch achter de oefenmeester staan: "De zaak is in alle ernst opgepakt en de club en manager hebben meteen actie ondernomen om te zorgen dat alles naar de tevredenheid van de reporter en de BBC werd afgehandeld. Dit had de hoogste prioriteit. De BBC en de journaliste zijn het erover eens dat de juiste acties zijn ondernomen en de club blijft David volledig steunen in zijn rol als manager van Sunderland."

Update 26 april 12.14 uur: FA vervolgt Moyes om uitspraken aan vrouwelijke verslaggever
De Engelse voetbalbond FA heeft Sunderland-manager David Moyes officieel aangeklaagd vanwege zijn uitspraken tegenover een vrouwelijke verslaggever van de BBC. Na het gelijkspel tegen Burnley (0-0) op 18 maart sprak Moyes de journaliste aan met de woorden dat 'ook zij wel eens een klap kon krijgen, ondanks dat ze een vrouw is'. Hoewel de coach het niet serieus meende, ging hij toch door het stof en bood hij zijn excuses aan. Desondanks heeft de FA besloten een aanklacht in te dienen tegen de trainer. "Er wordt beweerd dat de opmerkingen van de coach van Sunderland ongepast en/of bedreigend zijn geweest", schrijft de FA. "De heer Moyes heeft het voetbal te schande gezet, iets wat in strijd is met artikel E3(1) uit het reglementenboek van de Engelse voetbalbond."

Update 9 juni 13.38 uur - Engelse voetbalbond beboet Moyes voor bedreigen van journaliste
De Engelse voetbalbond (FA) heeft David Moyes bestraft met een geldboete van bijna 35.000 euro na het bedreigen van een journaliste van de BBC. De FA stelt dat Moyes zich onverantwoord heeft gedragen en de voetbalsport in diskrediet heeft gebracht. De Schot stapte op als trainer bij Sunderland na degradatie uit de Premier League.

-
Denk jij dat Sunderland zich nog weet te handhaven in de Premier League?

Meer nieuws

Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
2
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
1
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
7
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
5
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties