Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Enkelblessure van Van Ginkel minder ernstig dan verwacht

Laatste update:

Het is de bedoeling dat de bij Vitesse opgeleide Van Ginkel op 6 januari in het thuisduel met Sassuolo weer zijn rentree kan maken. De 22-jarige Van Ginkel kwam dit seizoen pas in twee competitiewedstrijden in actie voor het team van Filippo Inzaghi. Hij liep tijdens zijn debuut voor Milan, op 23 september tegen Empoli, ook al een enkelblessure op en die hield hem toen enkele weken aan de kant.

Van Ginkel raakte in september 2013 ook al eens zwaar geblesseerd. In een wedstrijd tegen Swindon Town viel hij uit met een knieblessure. Achteraf bleek dat zijn voorste kruisband volledig was afgescheurd, waardoor hij een half seizoen niet in actie kon komen.

Update 15 december 19.26 uur - Enkelblessure van Van Ginkel minder ernstig dan verwacht
Marco van Ginkel heeft opgelucht adem kunnen halen. De middenvelder van AC Milan raakte op de training geblesseerd aan de enkel, maar hoeft 'slechts' drie tot vier weken toe te kijken. Er werd gevreesd dat Van Ginkel er enkele maanden uit zou liggen, maar die angst bleek ongegrond. Dat meldt Voetbal International maandagavond. Van Ginkel kan in januari waarschijnlijk weer meedoen tegen Sassuolo.

Denk jij dat Marco van Ginkel nog gaat slagen bij AC Milan?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties