Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Enner Valencia schiet in de verdediging na ontsnapping aan politie

Laatste update:

De politie in Quito had echter de intentie om Valencia ná afloop van het duel met Chili te arresteren. De aanvaller verscheen in het duel met Chili in de basis en had waarschijnlijk door dat de politie rondom het veld stond. Ecuadoriaanse media verzekeren dat Valencia net deed of hij een blessure had, en dat hij het duel niet kon hervatten.

De daaropvolgende situatie had veel weg van een lachfilm. Liggend op een tot ziekenwagen omgebouwd golfkarretje werd Valencia naar een ambulance gereden, terwijl de agenten de achtervolging inzetten. Het is nog onduidelijk of Valencia uiteindelijk is gearresteerd.

Update 9 oktober 16.50 uur - Enner Valencia schiet in de verdediging na ontsnapping aan politie

Enner Valencia heeft gereageerd op zijn actie na afloop van de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Chili. Hij schrijft op Instagram dat de verschuldigde alimentatie en overige juridische kosten zijn betaald. Valencia schrijft verder dat hij maandelijks 4820 dollar betaalde aan zijn ex, waarvan zij dure auto's, juwelen en andere dingen heeft gekocht, terwijl ze ook werkt als danseres in een nachtclub.

"Naar aanleiding van wat er de afgelopen dagen is gebeurd, vind ik het nodig om met deze verklaring te komen", schrijft Valencia. "Niet alleen om de feiten te verduidelijken, maar ook om het beeld van mijn familie en mijzelf, zowel persoonlijk als op professioneel niveau, niet te laten beschadigen. Ik ben geconfronteerd met diverse rechtzaken geïnitieerd door Sinthyia Pinargote Chumo, gericht op economisch en persoonlijk gewin. In de afgelopen twee jaar, waarin ik zo'n honderdduizend dollar heb betaald, wordt mijn kans om de relatie met mijn dochter te versterken verhinderd. Wanneer ik in Ecuador ben wordt er alles aan gedaan om contact te voorkomen."

La realidad que pocos conocen. (Parte 1)

A photo posted by ENNER VALENCIA (@ennervalencia1) on


BIZARRE beelden uit Ecuador! ?? Vanwege een alimentatieschuld van 15.000 euro zou Enner Valencia na het...

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 6 oktober 2016

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties