Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Enoh in afwachting van onderhandelingen niet in Ajax-selectie

Laatste update:

Vraag is in hoeverre de 26-jarige middenvelder open staat voor een vertrek. Zaakwaarnemer Stephan Braendli verklaarde onlangs tegenover Ajax Showtime dat zijn cliënt het uitstekend naar zijn zin heeft in Amsterdam. "In de nabije toekomst is Enoh niet van plan om een transfer te maken. Hij is gelukkig bij Ajax", zei hij.

Volgens Overmars is het nog allesbehalve zeker dat de deal voor het sluiten van de transfermarkt rondkomt. De twee clubs moeten de onderhandelingen nog opstarten, zo vertelt hij in De Telegraaf. Het contract van Enoh bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2015. Zijn afkoopsom wordt geschat op twee miljoen euro.

Update 15:01 uur - Enoh in afwachting van onderhandelingen niet in Ajax-selectie
Kolbeinn Sigthórsson zit donderdagavond toch bij de selectie van Ajax voor het bekerduel met Vitesse, zo meldt Voetbal International. Het heeft alles te maken met de afwezigheid van Eyong Enoh, die bezig is met een transfer naar Fulham. De controleur uit Kameroen is in afwachting van de onderhandelingen. Overigens meldt De Telegraaf dat Ajax waarschijnlijk geen spelers meer gaat aantrekken, omdat directeur Marc Overmars geen voorstander is van wintertransfers.

Eyong Enoh is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties