Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Er klopt niets van, hij heeft griep en traint snel weer mee'

Laatste update:

Onder meer Lazio en Cardiff City waren in januari van zins om Quagliarella over te nemen, maar kregen nul op het rekest van de 31-jarige aanvaller. Daar was men in Turijn niet blij mee, hoofdzakelijk omdat de directie tussendoor wel de komst van Pablo Osvaldo afrondde. De aanvaller van Southampton speelt de rest van het seizoen op huurbasis in Turijn. Mogelijk wordt de optie tot koop gelicht. De Italiaanse Argentijn heeft een prijskaartje van negentien miljoen euro.

Quagliarella is niet ingeschreven voor de knock out-fase van het toernooi om de Europa League. Niet alleen moet hij apart van de selectie trainen; dat doet hij naar verluidt ook nog eens op andere tijden. Het is niet de eerste keer dat een speler van Juventus op een dergelijke manier wordt gekleineerd. Vincenzo Iaquinta weigerde in het verleden ook een transfer en moest ook apart trainen. Het contract van Quagliarella loopt in de zomer van 2015 af.

Update 4 februari 23.50 uur - 'Er klopt niets van, hij heeft griep en traint snel weer mee'
Juventus spreekt resoluut tegen dat Fabio Quagliarella apart van de selectie moet trainen, zoals dinsdag werd gesuggereerd. "Hij heeft griep", claimt algemeen directeur Giuseppe Marotta. "Er klopt niets van de berichten die zijn verschenen. Hij heeft binnen getraind en zal zich snel weer bij de selectie voegen. We hebben er nooit aan gedacht om Fabio apart te laten trainen, daar is geen reden toe."

Terecht dat Fabio Quagliarella apart moet trainen

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
1
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
10
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
18
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties