Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Eredivisieclubs unaniem akkoord met onderzoek naar kunstgrasverbod

Laatste update:

"'We gaan meteen aan de slag. We streven er voorlopig naar om op 12 december, in de vergadering betaald voetbal, met een voorstel te komen", laat hij weten aan de NOS. ''Het is aan de projectgroep om daarbij alle clubs op de hoogte te houden. Maar we gaan niet wekelijks rapporteren aan de media. Je moet een broedende kip niet storen. Er zal nog minder naar buiten komen dan bij de kabinetsformatie." Naast Swart zitten ook Hai Berden (voorzitter VVV) en Rob Toussaint (commercieel directeur Heracles) in de werkgroep. Namens de natuurgrasclubs zitten Hans Nijland (directeur FC Groningen) en Joost de Wit (directeur Vitesse) in de projectgroep.

De mededeling van Swart komt na overleg tussen de achttien clubs in de Eredivisie. In de vergadering van de ECV zou het spelen op een natuurgrasveld of hybride veld als licentie-eis in de KNVB-reglementen kunnen worden opgenomen. In de vergadering van 12 december hebben alle clubs in het betaald voetbal stemrecht, waaronder dus ook de achttien clubs die uitkomen in de Jupiler League. Daarvan werken er liefst twaalf hun thuiswedstrijden af op een kunstgrasmat.

Update 19 september 8.08 uur - Eredivisieclubs unaniem akkoord met onderzoek naar kunstgrasverbod
De achttien Eredivisieclubs zijn maandag unaniem akkoord gegaan met de vorming van de zogenaamde 'Werkgroep Kunstgras, zo meldt het Algemeen Dagblad. Deze groep moet een verbod op kunstgras in de Nederlandse competitie gaan onderzoeken. "Eigenlijk gaat dit verhaal niet om het kunstgras alleen'', laat VVV-voorzitter Hai Berden weten. "Het is in ieders belang dat we een sterkere vaderlandse competitie krijgen, met meer onderlinge weerstand."

Denk jij dat er een officieel kunstgrasverbod zal komen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
34
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties