Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Erik ten Hag haalt twee talenten bij selectie van Ajax

Laatste update:

De historische week tegen Real Madrid (1-4 zege), waardoor Ajax doorstootte in de Champions League, laat dus zijn sporen na, zo klinkt het. Volgens het weekblad heeft Ziyech last van zijn kuit, terwijl De Jong niet is hersteld van een liesblessure. De Telegraaf meldt dat De Jong inderdaad niet van de partij zal zijn tegen PEC Zwolle, maar dat Ziyech nog een 'groot vraagteken' is. De Jong werd zondag bij het duel met Fortuna Sittard (4-0) in de rust gewisseld vanwege liesklachten.

Het dagblad schrijft dat het de vraag is of Ten Hag risico's gaat nemen met Ziyech, aangezien zondag het uitduel met AZ, de huidige nummer vier van de Eredivisie, op het programma staat. Het duel met de Alkmaarders lijkt haalbaar voor de Marokkaans international, mits de blessure niet verergert. Zakaria Labyad zou volgens De Telegraaf de logische vervanger zijn voor Ziyech.

'Een andere optie is dat Noussair Mazraoui het middenveld versterkt en diens positie rechts achterin wordt ingenomen door Joël Veltman of Rasmus Kristensen', aldus de krant. Ajax staat momenteel vijf punten achter op PSV, dat dus een duel meer heeft gespeeld. Op zondag 31 maart treffen de twee topclubs elkaar in de Johan Cruijff ArenA.

Update 13 maart 12.50 uur - Erik ten Hag haalt twee talenten bij selectie van Ajax
Ryan Gravenberch en Noa Lang mogen hopen op speelminuten voor Ajax in de wedstrijd tegen PEC Zwolle van woensdagavond. Erik ten Hag heeft het tweetal bij de selectie gehaald vanwege de blessures bij Frenkie de Jong en Hakim Ziyech. Gravenberch werd in september 2018 met zijn 16 jaar en 130 dagen de jongste debutant ooit in de Eredivisie voor Ajax, nadat hij inviel tegen PSV (3-0 nederlaag). Lang, die Jong Ajax maandag een 1-1 remise tegen Jong AZ bezorgde, debuteerde nog niet op het hoogste niveau.

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties