Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ervaren stopper hakt knoop door en blijft toch bij Willem II

Laatste update:

Van der Struijk, dertig jaar, was onlangs op proef bij Portsmouth en dat is van beide kanten goed bevallen. Hij weet echter nog niet of hij een contract met de club uit de League Two moet ondertekenen. Een nieuw contract met Willem II is ook een mogelijkheid. "Als ik hier bijteken, dan is dit mijn laatste club. Dan wil ik het ook hebben over de periode nadat ik gestopt ben met voetbal", citeert het Brabants Dagblad.

"Ik heb momenteel meerdere opties. Maar daarbij ben ik ook afhankelijk van de andere partijen." Van der Struijk stond tussen 2003 en 2008 op de loonlijst van Willem II, om vervolgens bij Vitesse aan de slag te gaan. Een jaar geleden keerde de verdediger terug naar Tilburg, waar hij een contract voor een seizoen ondertekende.

Update 7 augustus 11.02 uur - Ervaren stopper hakt knoop door en blijft toch bij Willem II
Frank van der Struijk is ook komend jaar actief bij Willem II. De verdediger zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een contract voor één jaar. "We zijn tevreden dat we Frank alsnog aan de selectie kunnen toevoegen. Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een zeer belangrijke speler die op meerdere posities inzetbaar is", zegt technisch manager Carlos Aalbers op de website van de Tricolores.

Denk jij dat Frank van der Struijk een nieuw contract met Willem II zal ondertekenen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties