Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Espanyol wil El Hamdaoui zaterdag al debuut laten maken

Laatste update:

Ajax heeft maandag mailverkeer gehad met Espanyol over de 27-jarige aanvaller. "Voor Ajax en voor Mounir zou het goed zijn als het tot een definitieve transfer komt", vertelt technisch directeur Danny Blind aan Voetbal International. "We hebben Espanyol onze wensen bekend gemaakt. Verhuur is voor ons bespreekbaar mits daar een verkoop aan vastzit."

El Hamdaoui is niet meer welkom bij Ajax en lijkt op huurbasis naar de tweede club uit Barcelona te vertrekken. De Marokkaans international, die niet deelneemt aan het toernooi om de Afrika Cup, werd de afgelopen weken aan diverse Europese clubs gelinkt, maar Espanyol blijkt de enige club met concrete interesse. Het team van Mauricio Pochettino staat op een vijfde plaats.

Update 24 januari 07:40 uur - Espanyol wil El Hamdaoui zaterdag al debuut laten maken
Espanyol hoopt de winterse komst van Mounir El Hamdaoui een dezer dagen af te ronden. De club uit Barcelona is al enige tijd met Ajax in gesprek over de huur van de aanvaller, mét optie tot koop. Zaakwaarnemer Sigi Lens onderhandelde maandag in Cornellà/El Prat twee uur lang met het bestuur van los Periquitos, maar bereikte geen overeenstemming. Dinsdag worden de gesprekken voortgezet en hoopt men 'enkele uren' nodig te hebben om tot een vergelijk te komen. Espanyol wil niet veel langer wachten. Trainer Mauricio Pochettino wil zaterdag tegen Real Mallorca reeds over El Hamdaoui beschikken, en anders overschakelen op plan B.

Espanyol is een goede club voor Mounir El Hamdaoui

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties