Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Europese grootmachten mogen weer hopen op komst van Dedé

Laatste update:

Cruzeiro betaalt met de steun van investeringsmaatschappij DIS vijfenhalf miljoen euro voor 45 procent van de rechten van Dedé. De beresterke stopper kwam al eerder tot een persoonlijk akkoord met Cruzeiro, dat vorig seizoen als tiende eindigde in de Série A en de competitie daarmee vijf plaatsen onder Vasco afsloot. Dedé gaat bij de tweevoudig landskampioen bijna 155.000 euro per maand verdienen; bij Vasco streek hij maandelijks 'slechts' 92.000 euro op.

Dedé speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Vasco tegen Madureira in het staatskampioenschap van Rio de Janeiro. Met het oog op het WK van volgend jaar zomer in eigen land wilde Dedé het risico niet lopen dat hij bij een Europese club op de bank zou komen te zitten. Onder meer AC Milan, Liverpool, Manchester United, Juventus en Bayern München werden met Dedéckenbauer, zoals hij door de Vasco-fans werd genoemd, in verband gebracht, maar hij gaat dus aan de slag bij Cruzeiro.

Update 17 april 23.15 uur -'Dedéckenbauer' stelt Europese grootmachten definitief teleur
Cruzeiro heeft woensdagavond de komst van Dedé definitief afgerond. De 24-jarige stopper, goed voor acht interlands in het shirt van Brazilië, zette zijn handtekening onder een meerjarig contract bij de topclub. Europese grootmachten als AC Milan, Liverpool, Manchester United, Juventus en Bayern München vissen daarmee achter het net. Naar verluidt betaalt Cruzeiro zo'n vijf miljoen euro voor de speler van Vasco da Gama.

Update 20 april 12:22 uur - Europese grootmachten mogen weer hopen op komst van Dedé
Diverse Europese grootmachten maken toch weer kans op Dedé. De 24-jarige stopper transfereerde tot verrassing van velen binnen Brazilië van Vasco da Gama naar Cruzeiro, maar een dag na de presentatie van de mandekker zette de rechter een streep door de overgang. Vasco da Gama heeft namelijk teveel schulden, zo meldt O Globo. De rechter heeft de voetbalbond van Rio de Janeiro (FERJ) laten weten dat het de papieren voor Dedé niet mag vrijgeven voordat de zaak is opgelost.

Bekijk hier beelden van Dedé:

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
19
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties