Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Europese opponent Ajax sluit akkoord van twee miljoen euro met AZ'

Laatste update:

Midtsjö wil zelf graag naar Alkmaar komen, maar AZ en Rosenborg moeten er financieel nog uit komen. "We volgen Fredrik al een jaar of zes en zeker de laatste paar jaar heeft hij zich uitstekend ontwikkeld", vertelt directeur voetbalzaken Max Huiberts in gesprek met Voetbal International. "Het is een dynamische middenvelder, die goed in balbezit is, maar ook in de omschakeling. Een type middenvelder dat we met onze nieuwe speelwijze goed kunnen gebruiken."

Wanneer Van den Brom afreist naar Noorwegen om Midtsjö te zien spelen, gaat de oefenmeester ook met hem in gesprek over een eventuele overgang naar de Eredivisie. Midtsjö doorliep alle jeugdelftallen van Noorwegen en maakte in maart zijn debuut in het nationale elftal tegen Estland. De Noor kan de derde zomeraanwinst voor AZ worden. Eerder versterkten de Alkmaarders zich al met Marco Bizot en Marko Vejinovic.

AZ is inmiddels al geruime tijd in gesprek met Rosenborg, de club waar de enkelvoudig Noors international nog tot 2020 vastligt. Ondanks die relatief lange contractduur ziet AZ volgens De Telegraaf goede mogelijkheden om Midtsjö binnen te kunnen halen. De middenvelder is goed bevriend met rechtsback Jonas Svensson, waardoor de kansen om hem over te nemen groter worden.

Update 14 augustus 18.30 uur - 'Europese opponent Ajax sluit akkoord van twee miljoen euro met AZ' '
De transfer van Fredrik Midtsjö naar AZ lijkt deze week te worden afgerond. Noorse media melden dat zijn club Rosenborg BK met het aantrekken van Anders Trondsen al heeft ingespeeld op de transfer van de middenvelder. De technische leiding van AZ zou graag nog een middenvelder aan de selectie toevoegen en vorige week bevestigde directeur voetbalzaken Max Huiberts dat er interesse is in de Noor. Hoelang Midtsjö zal gaan tekenen, is niet bekend. Noorse media gaan uit dat er ongeveer twee miljoen euro met de transfer gemoeid is. Rosenborg speelt donderdag tegen Ajax de eerste wedstrijd in de play-offronde van de Europa League.

Denk jij dat Fredrik Mitsjö een goede aanwinst zou zijn voor AZ?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
12
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
14
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties