Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Everse weet niets van vertrek bij FC Zwolle

Laatste update:

Reden van de breuk tussen trainer en eerstedivisionist zijn de teleurstellende resultaten van dit lopende seizoen. Dieptepunt was de bekernederlaag van afgelopen dinsdag tegen Jong De Graafschap. Ook in de competitie draaien de Zwollenaren slecht. De ploeg staat twaalfde.

De relatie tussen Everse en FC Zwolle kan als apart worden betiteld. De club zette de coach begin maart op non-actief na het 'bitterballenincident'. De gesprekken over de voorwaarden van het voortijdige afscheid liepen op niets uit, waarop beide partijen naar de arbitragecommissie stapten.

De arbitragecommissie van de KNVB honoreerde het ontslagverzoek van Zwolle. De eerstedivisionist mocht het contract met Everse ontbinden, maar moest de ex-trainer dan wel een kwart miljoen euro betalen. De coach wilde echter vanwege de wisseling van de wacht binnen het bestuur liever terugkeren en zag die wens vervolgens ook uitkomen.

Update 22:32 uur - Everse weet niets van vertrek bij FC Zwolle
Jan Everse weet niets van een vertrek bij FC Zwolle. De trainer werd donderdag door verscheidene mensen gebeld, nadat in media het bericht was verschenen dat de club en hij uit elkaar zouden gaan. "Ik kom net thuis van de training en weet van niets. De telefoon staat roodgloeiend en toen heb ik teletekst maar eens aangezet. Ik weet echt nergens van."

Om duidelijkheid te krijgen, probeerde Everse donderdag voorzitter Adriaan Visser te bereiken. Deze bleek echter onbereikbaar. Everse wacht af. "Natuurlijk is het zo dat het niet goed gaat. En er is een bepaalde stroming binnen de club die mij liever ziet gaan. Maar van een vertrek heb ik echt niets vernomen", aldus de oefenmeester aan De Telegraaf.

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties