Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Everton bevestigt transfer: 'Bedankt voor de inzet en de ervaring'

Laatste update:

Zo'n twee weken geleden arriveerde de zaakwaarnemer van Eto'o in Genua om te praten met Sampdoria. Bij Everton was hij geen vaste basisspeler meer en de Afrikaan voelde er wel wat voor, terug te keren naar de Serie A. Daar speelde hij in het verleden reeds twee seizoenen voor Internazionale. Sinisa Mihajlovic wilde weten hoe gretig Eto'o nog was en ging daartoe om tafel met zijn management.

Later ging ook Eto'o zelf in gesprek met de trainer van i Blucerchiati en daarna ging het snel. Sampdoria bood hem een salaris van twee miljoen euro per seizoen, als hij tot de zomer van 2016 zou tekenen. Een kleine week geleden stelde sportief directeur Carlo Osti al dat alle partijen eruit waren en nu is de zaak, op de medische keuring na, beklonken. New York Cosmos toonde ook nog interesse, maar kwam te laat om de boel nog te verstoren.

Trainer Mihajlovic is blij met de komst van Eto'o, in wie hij een waardevolle spits ziet om de club nog beter te laten presteren. Met de huidige vierde plaats in de rangschikking doet Sampdoria het al uitstekend. Mihajlovic waarschuwt wel voor te veel optimisme. "Eto'o is een goede speler, die alles heeft gewonnen en veel aandacht krijgt van de media, maar we moeten ons niet laten afleiden."

Update 27 januari 15.14 uur - Everton bevestigt transfer: 'Bedankt voor de inzet en de ervaring'
In navolging van Sampdoria heeft nu ook Everton de transfer van Samuel Eto'o bevestigd. De 33-jarige spits speelde sinds augustus bij Everton, maar gaat dus verder in Italië. "We willen Samuel bedanken voor zijn inzet en voor de ervaring die hij heeft overgebracht op het team. Met name de jonge spelers hebben daarvan geprofiteerd en vooral zijn prestaties in Europa blijven ons bij. We wensen hem veel succes in de toekomst", laat manager Roberto Martínez weten via de officiële kanalen. Eto'o heeft inmiddels laten weten dat hij voor 3,5 jaar heeft getekend bij Sampdoria.

Denk jij dat de samenwerking tussen Sampdoria en Samuel Eto'o een succes wordt?

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
62
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
13
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties